Hüseyin Çapkın Taksim´de incelemelerde bulundu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 05-01-2012 (11:58)   Son Mesaj: 05-01-2012 (11:58)    Cevap: 0    Gösterim: 369  

    05-01-2012

    Hüseyin Çapkın Taksim´de incelemelerde bulundu

    Hüseyin Çapkın Taksim´de incelemelerde bulundu
    Hüseyin Çapkın Taksim´de incelemelerde bulundu

    1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının yapılacağı Taksim Meydanı'nda incelemelerde bulunan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, "Bayramın bayram gibi kutlanması için gerekli tedbirleri aldık" dedi.

    İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Taksim Meydanı'ndan alınan güvenlik önlemlerini yerinde denetledi. Gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Çapkın, "1 Mayıs İşçi Bayramı'nın bayram gibi kutlanması için gerekli tedbirleri aldık. 20 bine yakın çevik kuvvetimiz görev yapıyor. Geçen yıldan farklı olarak Taksim Atatürk Anıtı'nın etrafını kapattık. Amacımız anıtın üzerine çıkılarak herhangi bir kışkırtmaya sebep olacak gösteri ve görüntü vermemek için anıtın etrafını kapattık. İşçilerimiz bayramını kutluyorum. Bütün amacımız 1 Mayıs işçi bayramının huzur içerisinde kutlanmasıdır" dedi.

    Basın mensuplarının "Göreve geldiğiniz yıldan beri 1 Mayıs Taksim'de kutlanıyor" demesi üzerine Çapkın, "Bu benim tek başına aldığım bir karar değil. Bir taraftan siyasi bir taraftan arkadaşlarımızın fikri ile oluşmuş doğru bir karardır. Gerek sayın valimizin gerekse bizim ortak çalışmamız sonucunda ortaya çıkmıştır" diye konuştu.




    Hüseyin Çapkın Taksim´de incelemelerde bulundu Yorumları