Medya ve maden işçileri 1 Mayıs´ı kutlayacak   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 04-30-2012 (13:58)   Son Mesaj: 04-30-2012 (13:58)    Cevap: 0    Gösterim: 360  

    04-30-2012

    Medya ve maden işçileri 1 Mayıs´ı kutlayacak

    Medya ve maden işçileri 1 Mayıs´ı kutlayacak
    Medya ve maden işçileri 1 Mayıs´ı kutlayacak

    Medya işçileri ve maden işçileri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü ortak etkinliklerle kutlayacak.

    Medya İşçileri Sendikası, Anadolu Ajansı ve TTK Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla fotoğraf sergisi düzenleyecek. Güvenpark'ta açılacak fotoğraf sergisiyle işçilerin içinde bulunduğu çalışma koşullarına dikkat çekilecek.

    İşçi ve memur sendikaları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü Başkent Ankara'da çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. İşçi ve memur konfederasyonları Tandoğan'da düzenlenecek mitingde biraraya gelecek.

    Ayrıca Medya-İş Sendikası maden işçileriyle düzenlenecek ortak etkinlikle 1 Mayıs'ı kutlamaya hazırlanıyor. Anadolu Ajansı'nın destek vereceği fotoğraf sergisi, 2 Mayıs günü saat 10.00'da açılacak. Tamamı Anadolu Ajansı fotoğraflarından oluşan 60 fotoğrafın yer alacağı sergi, Cuma akşamına kadar Ankaralılar'ın ziyaretine açık olacak.

    -''Medya ve maden işçileri''-

    9 Mart'ta kurulan Medya İşçileri Sendikası'nın Genel Başkanı Gürsel Eser, ''Medya-İş olarak ilk kez 1 Mayıs etkinliklerine katılacağız. Tandoğan meydanındaki kutlamada yerimizi alacağız. Ancak bununla yetinmeyip farklı bir etkinlikle işçilerin hangi şartlar altında çalıştıklarını gösterebilmek için bir fotoğraf sergisi açacağız. 'Medya ve maden işçileri' isimli fotoğraf sergisinde işçilerin zor koşullarda çalıştıklarını anlatmaya çalışacağız. Biz Medya işçileri olarak defalarca söylediğimiz gibi 2008 yılında elimizden alınan yıpranma haklarımızın geri verilmesini istiyoruz. Bu sergimizle bir kez daha medya işçilerinin ne denli yıprandığını halka açık sergi ile anlatmaya çalışacağız'' diye konuştu.




    Medya ve maden işçileri 1 Mayıs´ı kutlayacak Yorumları