Ankara´da bu yollar yarın kapalı!   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 04-30-2012 (10:56)   Son Mesaj: 04-30-2012 (10:56)    Cevap: 0    Gösterim: 540  

    04-30-2012

    Ankara´da bu yollar yarın kapalı!

    Ankara´da bu yollar yarın kapalı!
    Ankara´da bu yollar yarın kapalı!

    Ankara Emniyet Müdürlüğü 1 Mayıs’ta yapılacak miting ve yürüyüşler nedeniyle Ankara’da araç trafiğine kapatılacak yolları açıkladı.

    Ankara Emniyet Müdürlüğü"nden yapılan açıklamada, 1 Mayıs nedeniyle Tandoğan"da 10.00-16.00 saatleri arasında "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı Mitingi" ile saat 13.00"de Tren Garı"ndan Sıhhiye"ye yapılacak "İşçi ve Emekçilerin Birliği, Halkların Kardeşliği" yürüyüşü nedeniyle bazı yolların araç trafiğine kapatılacağı ifade edildi.

    Açıklama"ya göre 1 Mayıs 2012 Salı günü, 1 Mayıs Mitingi nedeniyle saat 10.00"dan itibaren Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı"ndan Tandoğan Meydanı'na kadar, Ulaştırma Kavşağı Tandoğan istikametine dönüş varyantları, Celal Bayar Bulvarı Kazım Karabekir Caddesi"ne giriş varyantları, Beşevler Kavşağı Dö Gol Caddesi girişi, Anıt Caddesi ile Tandoğan Meydanı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Ankaray Maltepe Durağı arası ile Tandoğan Meydanı"na açılan cadde ve sokaklar miting süresince araç trafiğine kapatılacak.

    Bununla birlikte Tren Gar"ından başlayacak yürüyüş nedeniyle de Talat Paşa Bulvarı, Ulaştırma Kavşağı ile Hasırcılar Kavşağı arası, Cumhuriyet Caddesi Baruthane Kavşağı, Gar Kavşağı arası, Kazım Karabekir Caddesi, Ulaştırma Kavşağı ile Kazım Karabekir Kavşağı arası kortejin hareketine göre; Atatürk Bulvarı, Osmanlı Kavşağı ile Kızılay Kavşağı arası, Mithat Paşa Caddesi, Necatibey Caddesi, miting süresince araç trafiğine kapatılacak.




    Ankara´da bu yollar yarın kapalı! Yorumları