Muhsin Yazıcıoğlu için zirveye tırmandılar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-25-2011 (12:57)   Son Mesaj: 03-25-2011 (12:57)    Cevap: 0    Gösterim: 593  

    03-25-2011

    Muhsin Yazıcıoğlu için zirveye tırmandılar

    Muhsin Yazıcıoğlu için zirveye tırmandılar


    YİDOG üyeleri Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 2'nci yılında Yılanlı Dağı'ndan zirve tırmanışı gerçekleştirdi.

    Kayseri'de özellikle çevreci tutumuyla bilinen Yılanlı Dağı Doğa ve Dostluk Grubu (YİDOG) üyeleri, helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ile İHA muhabiri İsmail Güneş ve arkadaşları için Erciyes Koç Dağı'na zirve tırmanışı gerçekleştirdi.
    Sabah saat 07.00 sıralarında yola çıkan ve yer yer yüksekliği 2 metreye yaklaşan kara ve zorlu koşullara rağmen Erciyes Koç Dağı'nın 2700 metre yükseklikteki zirvesine çıkan YİDOG üyeleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kazada ölenler için dualar okudu. YİDOG üyeleri zirvede hayatını kaybedenler için özel olarak hazırladıkları pankartı açarken, YİDOG Başkanı Mehmet Ceyhan günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

    Tırmanışa; YİDOG Başkanı Mehmet Ceyhan'ın yanı sıra Ebubekir Güngör, İbrahim Doruk, Bekir Tatar, Nemci Yolaldı, Mithat Güngör, Mahir Deliak, Seyit Ahmet Köse, İlhan Demiryürek, Abdurrahman Çelebi, Mustafa Yapıcı, Şimşek Kılınç, İbrahim İşlertaş, Ahmet Akbulut, Fatih Duyar, Salih Otçu, Hamdi Karamemiş ve Bekir Demirağ katıldı.









    Muhsin Yazıcıoğlu için zirveye tırmandılar Yorumları