Ali Koç'un Ali Sami Yen temennisi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-17-2011 (23:54)   Son Mesaj: 03-17-2011 (23:54)    Cevap: 0    Gösterim: 595  

    03-17-2011

    Ali Koç'un Ali Sami Yen temennisi

    Ali Koç'un Ali Sami Yen temennisi


    Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, yarın Galatasaray ile yapacakları derbiyle ilgili, ''Ali Sami Yen'deki son derbiyi biz kazanmıştık, umarım buradaki (Türk Telekom Arena) ilk derbi maçını da biz kazanırız'' dedi.

    Ali Koç'un NTVSpor'da yaptığı açıklamalar, sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde de yayınlandı.
    Açıklamalarının başında Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde mücadele edecek Fenerbahçe Acıbadem'in hedefinin Avrupa Şampiyonluğu olduğunu belirten Koç, futboldaki derbi maça da değinerek, ''Bu hafta futbolun telafisi var ama voleybolun yok. Yarın Türk Telekom Arena'ya gideceğiz. Alacağımız bir galibiyet, dörtlü finalde bizi kamçılayacaktır'' ifadesini kullandı.

    Fenerbahçe taraftarlarından skor ne olursa olsun sadece takımlarını desteklemelerini isteyen Koç, şöyle devam etti:

    ''Takımların puan durumları çok önemli değil. Şampiyonluk hedefimize yaklaşmak istiyoruz. Galatasaray onur mücadelesi verecek. Türk futboluna yakışır bir derbi olsun. Son senelerde bu maçlarda gerginlik had safhada. Japonya'ya baktığınız zaman neyin daha önemli olduğunu görebiliyorsunuz aslında. Taraftarımıza rica ediyorum. Sonuna kadar takımımızı desteklesinler ve küfür etmesinler. Alaycı şekilde davranılmamalı. Yönetim olarak küfre karşı büyük bir mücadele veriyoruz. Maçın skoru ne olursa ne olsun, sadece takımımızı desteklemelerini rica ediyorum. İyi futbol oynuyoruz. Az gol yeyip çok gol atıyoruz. Ali Sami Yen'deki son derbiyi biz kazanmıştık, umarım buradaki ilk derbi maçını da biz kazanırız.''

    Koç, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın her branşla yakından ilgilendiğine dikkati çekerek, ''Aziz Yıldırım her branştaki maçları, hatta idmanları bile izliyor. Bu da takımları motive ediyor. Yönetim kurulumuzdaki istikrar ve tek seslilik başarıyı getiriyor'' diye konuştu.




    Ali Koç'un Ali Sami Yen temennisi Yorumları