Tatlıses'ten gelen olumlu haber halay çektirdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-17-2011 (15:54)   Son Mesaj: 03-17-2011 (15:54)    Cevap: 0    Gösterim: 494  

    03-17-2011

    Tatlıses'ten gelen olumlu haber halay çektirdi

    Tatlıses'ten gelen olumlu haber halay çektirdi


    İbrahim Tatlıses'in hayati tehlikeyi atlatmasının ardından hastane önüne gelen yüzlerce hayranı türkü söyleyip halay çekti. Durumunun iyi olması haberi üzerine yüzlerce seveni Tatlıses'i ziyaret etti.

    Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavisi süren sanatçı İbrahim Tatlıses'in durumunun her gecen saat daha iyiye gittiği belirtildi.
    Hastane önüne gelen Tatlıses hayranları yaşanan olumlu gelişmeler üzerine hastane önünde türkü söyleyip halay çekti.

    Öte yandan, Tatlıses'i görebilmek için hastaneye gelen Mehmet Ağar, İbrahim Tatlıses'in sağlığıyla ilgili olanı hastanenin, saldırıyla ilgili olanı ise emniyetin söylediğini belirtti. Bu aşamada kendisine sadece sağlığına kavuşması için dua etmek düştüğünü dile getirdi.

    Sanatçı Emrah İpek de Tatlıses'in iyi olmasına çok sevindiğini aktardı. Hande Yener ise yaşananlardan dolayı şoke olduğunu söyledi. Tatlıses'in iyi olmasına çok sevindiğini de sözlerine ekledi.





    Tatlıses'ten gelen olumlu haber halay çektirdi Yorumları