MHP lideri Bahçeli'ye üç hilalli elma   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-16-2011 (15:36)   Son Mesaj: 03-16-2011 (15:36)    Cevap: 0    Gösterim: 554  

    03-16-2011

    MHP lideri Bahçeli'ye üç hilalli elma

    MHP lideri Bahçeli'ye üç hilalli elma


    MHP Amasya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sarı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunulmak üzere üç hilalli misket elması yetiştirdi.

    Hilalleri elmalar henüz ufakken üzerlerine özel bir teknikle işlediklerini ifade eden Sarı, bir koli 3 hilalli elmayı Devlet Bahçeli"ye sunacaklarını söyledi.
    MHP Amasya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Sarı, ANKA"ya yaptığı açıklamada, 3 hilalli elma yetiştirdiklerini açıkladı. Amasya"nın Çiğdemlik Köyü"nde yetiştirilen üç hilalli misket elmalarını vermek ve resmi aday adaylığı müracaatını yapmak üzere bugün Ankara"ya gelen Sarı, elmaları Amasyalı üretici Celil İnce"nin ürettiğini söyledi. Sarı, Devlet Bahçeli ile görüşerek, kendisine elmaları hediye edeceğini ifade etti.

    -"KOCA BİR BAHÇEDE 3 AĞAÇ ÜZERİNDE YETİŞTİRİLDİ"-

    Sarı, üç hilalli elmaların koca bir bahçede yalnızca 3 ağaç üzerinde yetiştirdiklerini ifade ederek, bunun anlamını "Türkiye gibi güzel bir coğrafyada, kardeşçe yaşamasını bilen bir ülkede, biz de zenginliğimizi ve kimliğimizi bu şekilde ortaya koyalım istedik" şeklinde ifade etti.

    Resmi aday adaylığı müracaatını yapmak üzere bugün Ankara"ya gelen Sarı, Amasya"dan milletvekili olduğu takdirde, 8 yıldır kaybettiklerini savunduğu haklarının geri alınması için çalışacağını ve bunun için gerekli mücadeleyi vereceklerini söyledi. Sarı, Amasya"nın sosyal ve ekonomik şartlarının iyileştirilmesi için 13 proje hazırladıklarını belirterek, vekil olduğu takdirde bunları hayata geçireceğini söyledi.




    MHP lideri Bahçeli'ye üç hilalli elma Yorumları