Çetin, CHP'den aday adayı oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-16-2011 (15:37)   Son Mesaj: 03-16-2011 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 636  

    03-16-2011

    Çetin, CHP'den aday adayı oldu

    Çetin, CHP'den aday adayı oldu


    Tüketici Dernekleri Federasyonu(TÜDEF) Genel Başkan Yardımcısı Ali Çetin, CHP’den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

    Çetin yaptığı yazılı açıklamada, ABD talimatlarıyla kurulan Gladio türü örgütlenmelerin askeri ve diğer kurumlardan temizlenme iddiasıyla başlayan Ergenekon Operasyonu ve darbe soruşturmalarının çok kısa sürede muhalefet eden kim varsa susturmak için kullanılır hale geldiğini belirterek, "Gelinen son noktada ise doğrudan darbe karşıtı demokrat ve sosyalist gazeteciler sadece iktidar yandaşı olmadığı için tutuklanmaya başlamışlardır. Rejim, devleti ele geçiren cemaate ve uzantılarına "dokunanı yakarak" kendi diktatöryasını kurma aşamasına gelmiştir" dedi.
    Son günlerde CHP"ye yönelik komplolara ve sonrasında gelişen sözde hukuksal sürece bakıldığında da yeni diktatörlüğün CHP"den başka engel kalmadığına karar verdiğini ve doğrudan CHP"ye ve onun en tepe yöneticilerine saldırmaya başladığını ifade eden Çetin, "İşte böyle bir sürekte ülkeme ve halkıma daha fazla yararlı olmak için parlamento çatısı altında emek ve demokrasi ve özgürlük mücadelesini sürdürme kararı almış bulunmaktayım" dedi.

    Çetin adaylığının değerlendirilmesinin parti yönetiminin takdirinde olduğunu da belirtirken, "Ben sadece tek yanlı irademi beliriyorum takdir parti yönetiminindir" dedi




    Çetin, CHP'den aday adayı oldu Yorumları