DP'li lideri Zeybek, Tatlıses'e şifa diledi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-16-2011 (15:38)   Son Mesaj: 03-16-2011 (15:38)    Cevap: 0    Gösterim: 597  

03-16-2011

DP'li lideri Zeybek, Tatlıses'e şifa diledi

DP'li lideri Zeybek, Tatlıses'e şifa diledi

Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, pazar günü İstanbul, Maslak’ta saldırı sonucunda başından ağır yaralanan türkücü İbrahim Tatlıses’e yapılan saldırıyı kınayarak, kendisine acil şifalar diledi.

İbrahim Tatlıses"e yapılan saldırıyı kınayarak, "Saldırganlar biran önce yakalanmalıdır" dedi.
    Zeybek yaptığı açıklamada, 13 Mart Pazar günü, İstanbul"un en merkezi yerlerinden Maslak"ta "haince" bir saldırı sonucunda başından ağır yaralanan türkücü İbrahim Tatlıses"in biran önce sağlığına kavuşmasını dileyerek, şunları kaydetti:

"Ünü Türkiye sınırlarını aşan ve nadir yetişen sanatçılarımızdan biri olan İbrahim Tatlıses'e yönelik bu üzücü, aynı zamanda güvenlik nedeniyle düşündürücü olan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırıyı gerçekleştiren faillerin bir an önce yakalanarak yargı önüne çıkarılmasını ayrıca saldırıda kullanılan ve terör silahı olarak bilinen Kalaşnikofun, İstanbul"un en merkezi semtine nasıl sokulduğunun ortaya çıkartılması gerekmektedir. Ünlü sanatçımıza acil şifa diliyorum. İstanbul"da bu tür üzücü olayların bir daha yaşanmaması için İçişleri Bakanlığı"nın gerekli önlemleri almasını temenni ediyorum."

DP'li lideri Zeybek, Tatlıses'e şifa diledi Yorumları