Bu araçtan sapasağlam çıktı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-09-2011 (04:04)   Son Mesaj: 03-09-2011 (04:04)    Cevap: 0    Gösterim: 590  

    03-09-2011

    Bu araçtan sapasağlam çıktı

    Bu araçtan sapasağlam çıktı


    Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde ilginç bir trafik kazası meydana geldi. Sürücü, hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu.

    Kaza, Cemal Paşa Mahallesi Adana yolunda meydana geldi. Kadirli istikametinden Adana istikametine seyir halinde olan E.T.(30) yönetimindeki 01 GB 217 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıktı. Araç, hızını alamayarak önce bir ağaca, sonra da elektrik direğine çarparak takla atmaya başladı. Defalarca takla atarak hurdaya dönen otomobilde yangın çıktı. Bu arada sürücü son anda kendini dışarı atarak yanmaktan kurtuldu.
    Olay yerine çağrılan itfaiye ve polis ekipleri güvenlik önlemleri alarak yanan aracı söndürdü. Sürücünün hurdaya dönen araçtan sağ çıkması kaza yerindeki herkesi şaşırttı. Olay yerine gelen 112 ekipleri bile kazadan yara almadan kutulan sürücüyü görünce gözlerine inanamadı.




    Bu araçtan sapasağlam çıktı Yorumları