Levent Ersöz, devlet hastanesine sevk edildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-09-2011 (02:58)   Son Mesaj: 03-09-2011 (02:58)    Cevap: 0    Gösterim: 638  

    03-09-2011

    Levent Ersöz, devlet hastanesine sevk edildi

    Levent Ersöz, devlet hastanesine sevk edildi


    Rahatsızlıkları gerekçesiyle İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde kalan Ergenekon tutuklu sanıkları emekli Tuğgeneral Levent Ersöz ile eski Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Fatih Hilmioğlu, Silivri Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

    Adli Tıp Kurulu raporları doğrultusunda hastaneye getirilen iki sanık için Silivri Devlet Hastanesi Sağlık Kurulu oluşturuldu. Fatih Hilmioğlu'nun yapılan incelemelerden sonra Silivri Cezaevi'ne gönderilmesine karar verildi. Ersöz'ün ise hastanenin mahkum koğuşunda belli bir süre daha kalmasına karar verildi. Hilmioğlu rutin kontroller için belli dönemlerde Silivri Devlet Hastanesi'ne gelecek. Ocak 2009'dan beri çeşitli rahatsızlıklarını gerekçe göstererek, hastane hastane dolaşan Ersöz için Adli Tıp raporu da tamamlanmıştı.

    Bunun üzerine Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne yazı gönderdi. Yazıda Levent Ersöz'ün Adli Tıp Kurumu tarafından 'genel durumu ve mevcut kronik hastalıkları göz önünde bulundurulduğunda hayati tehlikesinin olmadığı' yönünde verilen rapor dikkate alındı.

    ZAMAN




    Levent Ersöz, devlet hastanesine sevk edildi Yorumları