Esnafın önlemi genç kızın hayatını kurtardı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 03-07-2011 (15:08)   Son Mesaj: 03-07-2011 (15:08)    Cevap: 0    Gösterim: 515  

    03-07-2011

    Esnafın önlemi genç kızın hayatını kurtardı

    Esnafın önlemi genç kızın hayatını kurtardı


    Kayseri'de esnafların elbiseleri için aldıkalrı önlem 4. kattan atlayan genç kızın hayatını kurtardı. 19 yaşındaki genç kız Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 19 yaşındaki D.D.'nin 4. kattan atladığı öğrenildi. D.D.'nin 1. katta bulunan tabelaların üzerine düştüğü ve asılı kaldığı bildirildi. D.D.'nin olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından 112 ekiplerine teslim edilen D.D.'nin Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.
    Sabah dükkanı açmak için geldiklerini söyleyen esnaflar, "Sabah kalabalık gördük. Biz hırsızlık olduğunu düşündük ama 4. katta bulunan genç kızı gördük. İtfaiye ekipleri ve 112 ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında genç kız ambulansa konuldu ve buradan götürüldü. Biz, yukarıdakiler sigara içtiği için attıkları izmaritin elbiselere zarar vermemesi için korumalık yaptırmıştık. Genç kız buraya düşmüş ve bu sayede ciddi bir durum yaşanmamış" diye konuştu.









    Esnafın önlemi genç kızın hayatını kurtardı Yorumları