Mengen'de kaza: 1 ölü 4 yaralı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 03-07-2011 (00:16)   Son Mesaj: 03-09-2011 (09:47)    Cevap: 2    Gösterim: 771  

    03-07-2011

    Mengen'de kaza: 1 ölü 4 yaralı

    Mengen'de kaza: 1 ölü 4 yaralı


    Bolu'nun Mengen ilçesindeki trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

    AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mengen'den Devrek istikametine giden Hasan Özkan'ın kullandığı 74 BR 661 plakalı minibüs, Mengen'e bağlı Çubuk köyü yakınlarındaki Çıralı Köprü mevkisinde, karşı yönden gelen Mustafa Karabacak yönetimindeki 78 AD 697 otomobil ile çarpıştı.
    Kazada, otomobil sürücüsü Mustafa Karabacak olay yerinde hayatını kaybetti.

    Otomobilde bulunan ve henüz kimlikleri belirlenemeyen 1 kişi ile minibüsteki 3 kişi yaralandı.

    Yaralılar, Mengen Devlet Hastanesine kaldırıldı.

    AA




    Mengen'de kaza: 1 ölü 4 yaralı Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  03-07-2011, 17:28

    --->: Mengen'de kaza: 1 ölü 4 yaralı


    Ben Serkan Karabacak, kazada hayatını kaybeden Mustafa Karabacak'ın oğluyum. Keşke Allah babamın değilde benim canımı alsaydı.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci

      Permalink - Mesaj no 2  03-09-2011, 09:47

    --->: Mengen'de kaza: 1 ölü 4 yaralı


    Serkan kardeşim ; Öncelikle başınız sağolsun. Merhum Mustafa abimin mekanı cennet olsun. Bu ani ölüm hepimizi derinden fazlası ile üzdü. Çok uzun yıllara dayalı bir tanışmışlığımızın olmamasına rağmen bu gidiş beni çok üzdü. Onu hep iyi anımsayacağım. Dürüstüğü ve insanlığı ile hatırlayacağım. Zehir gibi kafası ve iş aşkı ile hatırlayacağım. Seni zaman zaman anlatırdı. Senin için hayata dair kaygıları vardı. Yaşamında sıkıntı çekmemen için hep çıkış yolu arardı. O değerli babanın senden isteğini sen herkesten çok daha iyi biliyorsun. Onun arzusunu yerine getirmek onun için yapabileceğin en güzel hediye olacaktır. Okulunu bitirmek.
    Ölümlerin hepsi acıdır serkancığım, ama bir anne baba için en acı şey evlat acısıdır. Hani her acı olay karışısında bir çıkış yolu aranır ya, bu elem verici olayda da babanın evlat acısı yaşamaması bu acı olayın teskin edici yanı olmuştur. Değerli baban bu acıyı yaşasa idi inanki baban yaşarken ölü olurdu serkancığım. Allah seni anne'ne bağışladı. Karabacak ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun.

    Devrim SÖNMEZ
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci