Bebek'te tur teknesinde yangın çıktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-25-2011 (14:07)   Son Mesaj: 02-25-2011 (21:32)    Cevap: 1    Gösterim: 523  

    02-25-2011

    Bebek'te tur teknesinde yangın çıktı

    Bebek'te tur teknesinde yangın çıktı


    Bebek'te bir tur teknesinde çıkan yangında tekne büyük hasar görürken, yükselen yoğun duman nedeniyle adeta göz gözü görmedi.

    Sürücülerin duman nedeniyle güçlükle ilerlediği sahile gelen teknenin sahipleri, söndürme çalışmalarını gözyaşları içinde izledi.
    Alınan bilgiye göre; Bebek sahilinde demirli bulunan İncisu isimli tur teknesinde yangın çıktı. Yaklaşık 300 kişilik teknenin mutfak kısmında elektrik sobasından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede büyüdü.

    Yangın çıktığı sırada teknede bulunan bir kişi, kendi imkanlarıyla dışarıya çıkmayı başardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevler teknenin diğer bölümlerine de sıçradı. İtfaiye ekipleri, duman tahliyesi yapabilmek için teknenin camlarını kırmak zorunda kaldı.

    Söndürme çalışmaları devam ettiği sırada yoğun duman oluştu. Bebek sahili adeta duman altında kalırken, çok sayıda itfaiyeci dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen itfaiyecilere ayran dağıtıldı. Yoğun dumanla kaplanan sahildeki Cevdetpaşa Caddesi'nden geçen araç sürücüleri de zor anlar yaşadı.

    Sürücüler, araçlarının farlarını yakarak caddede güçlükle ilerleyebildi. Bu sırada haberi alan teknenin sahipleri sahile geldi. Teknenin yanışını gözyaşları içinde izleyen sahipleri, söndürme çalışmalarına yardımcı olmaya çalıştı. Bu sırada teknenin sahiplerinden biri, dumandan etkilendi.

    Tekne sahiplerinden bir bayan, müdahalenin yetersiz olduğunu savunarak itfaiyeye tepki gösterdi. İsmini açıklamayan bayan, "Yangın çıktı. Müdahalede yetersiz kalındı. Zararın büyüğünü itfaiyeciler verdi" dedi.

    Yangın, yoğun çabaların ardından söndürüldü.






    Bebek'te tur teknesinde yangın çıktı Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  02-25-2011, 21:32

    --->: Bebek'te tur teknesinde yangın çıktı


    çok yalan bir haber tekne bebekte duruyo hafıf bı yangın cıkmıs mıllette hemen abartıyo yaa ben gordum tekneyı bıraz duman vardı yangın az bıseydı.bıde bu resım ne bebekte duruyodu tekne bu denızın ortasın bıde ustuyanmıs koptum yaa bu resmı kım koydu Allah aşkına.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci