'Yatarken görünce şaka yapıyorlar sandım'   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-24-2011 (12:06)   Son Mesaj: 02-24-2011 (12:06)    Cevap: 0    Gösterim: 724  

    02-24-2011

    'Yatarken görünce şaka yapıyorlar sandım'

    'Yatarken görünce şaka yapıyorlar sandım'


    Kahramanmaraş'ta yaklaşık bir ay önce eşi ve 2 çocuğunu sobadan sızan gazın zehirlemesi sonucu kaybeden 31 yaşındaki baba Ramazan Baltacı yapayalnız kaldı.

    Sırıberk Arslan'ın haberi
    "Mezarlık ikinci evim oldu" diyen genç adam, "Eve gelip odaya girdiğimde onları her köşede yatarken görünce bana şaka yapıyorlar sandım" diye konuştu. Olay 23 Ocak 2011'de meydana geldi. Berberlik yapan baba Ramazan Baltacı (31) saat 23.00 sıralarında evine döndüğünde eşi Güllü (29) ve çocukları Mustafa (8) ile Hüseyin Baltacı'yı (4) evde baygın halde buldu.

    Durumu hemen 112 Acil Servis'e haber veren baba, komşularının yardımıyla iki oğlunu hastaneye kaldırdı. Ancak her ikisi de müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Talihsiz anne ve çocuklarının karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlendi. Evde inceleme yapan ekipler anne Güllü Baltacı'nın gazdan zehirlendiğini anlayınca cep telefonuyla yakınlarını aramak istediğini ancak başarılı olamadığını tespit etti.

    9 yıllık eşini ve iki çocuğunu kaybeden Ramazan Baltacı tek başına kaldı. Yaşadığı tarifsiz acının ardından saçları iyice beyazlayan 31 yaşındaki Ramazan Baltacı o günü anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Berberlik yapan genç adam, "Odaya girdiğimde her biri bir köşede öylece yatıyordu. Bana şaka yapıyorlar sandım.

    'Heyyy ben geldim' diye seslendim. Hiç ses vermediler. Eşime dokunduğumda yan tarafa yıkılınca iki yavruma koştum. Nefes alıyorlarmış gibi geldi. 112 Acil servisi aradım. Onlar gelinceye kadar komşumun arabasıyla yavrularımı hastaneye yetiştirdim. Ama gelmeden ölmüşler" dedi. Şehrin her köşesinde onlardan anılar olduğunu belirten Baltacı, "Daha şimdiden seslerine, nefeslerine, kokularına hasret kaldım" diyor.

    O günden sonra evine gidemediğini ve kardeşinde kaldığını anlatan Ramazan Baltacı, "Mezarlık ikinci evim oldu. Çocuklarımızı büyütüp, torunlarımızı bile görmeyi hayal ediyorduk. Ama şimdi üçü de hayatımda yok. Bir başıma kaldım" diye konuştu.

    Sabah




    'Yatarken görünce şaka yapıyorlar sandım' Yorumları