AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun, AKP’li bir milletvekilinin ve akrabalarının "zenginleştiğine" ait iddialarına sert tepki gösterdi.
AKP Van Milletvekili Gülşen Orhan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"nun, AKP"li bir milletvekilinin ve akrabalarının "zenginleştiğine" ait iddialarını yanıtladı. Orhan, "İddia edildiği gibi benim tarafımdan arazilerin önemli bir kısmının kendim ve akrabalarım adına tescil edildiği iddiası tamamen bir iftiradan ibarettir" dedi.
Orhan, TBMM"de düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu"nun kendisi ve akrabaları hakkında gündeme taşıdığı iddialara yanıt verdi.
İddiaların asılsız olduğunu belirten Orhan, "Şahsımın Bahçesaray"da eşimden kalan ve ona yakın varisi bulunan 13 dönümlük arazisi mevcuttur. Zarar tazmininden tek kuruş para da almamaktadır. Bu iddialar siyasi muhaliflerim tarafından üretilmektedir" dedi.
Orhan, "İddia edildiği gibi benim tarafımdan arazilerin önemli bir kısmının kendim ve akrabalarım adına tescil edildiği iddiası tamamen bir iftiradan ibarettir" diye konuştu.