Libya'daki Türkler yardım istedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-19-2011 (15:54)   Son Mesaj: 02-19-2011 (15:54)    Cevap: 0    Gösterim: 644  

02-19-2011

Libya'daki Türkler yardım istedi

Libya'daki Türkler yardım istedi

Libya'daki Türkler ülkede yaşanan olaylar nedeniyle internet aracılığıyla Türkiye'deki yakınlarından yardım istedi.

Telefonların çalışmadığını, Türk konsolosluğuyla iletişim kuramadıklarını söyleyen Türkler, internet aracılığıyla Türkiye'deki yakınlarından yardım istedi. El bayda şehrindeki bir inşaat şantiyesinde çalışan Samsun Çarşambalı Murat Almaz, yaşadıklarını sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden Muğla Marmaris'teki kuzeni Temel Irmak'a şu özlerle anlattı:
    "Burada kan gövdeyi götürüyor. Sadece El bayda'da yüzlerce ölü var. Her yerde cesetler, yaralılar var. Her yer yağmalanıyor. Bizim çalıştığımız şantiye bile yağmalandı. Sadece benimde çalıştığım şantiyede 100 kadar Türk var. Can güvenliğimiz yok. Telefon hatları kesik. Konsolosluğa ulaşamıyoruz. Son çare uydudan internete bağlanıp, Türkiye'den yardım istiyoruz. Sesimiz duyulsun. Hepimiz korkuyoruz."

Libya'daki Türkler yardım istedi Yorumları