HEPAR: Trakya'dan 6 vekil çıkaracağız!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-11-2011 (12:34)   Son Mesaj: 02-11-2011 (12:34)    Cevap: 0    Gösterim: 582  

02-11-2011

HEPAR: Trakya'dan 6 vekil çıkaracağız!

HEPAR: Trakya'dan 6 vekil çıkaracağız!

HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin Trakya’da çok güçlü olduğunu savunarak, "Trakya bölgesinden toplam 13 milletvekili çıkacak, bunların en az 6’sı HEPAR’lı olacak" dedi.

Bölgede seçim gezilerine çıkan Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Pamukoğlu partisinin Trakya milletvekili adaylarını Tekirdağ"ın Çorlu İlçesi"nde düzenlediği toplantıda açıkladı. Trakya bölgesinden en az 6 vekil çıkaracaklarını öne süren Pamukoğlu şöyle kornuştu:
    "İki araştırma şirketi tarafından yapılan anketler sonucu, en çok oyu Trakya bölgesinden aldığımız belirlendi. Bu anketler bin, iki bin, değil 40 binler ile yapıldı ve ortaya bu sonuç çıktı. Ben de bu durum karşısında Edirne ve Kırklareli milletvekili adaylarımızı ilk olarak bu bölgeden belirlemeye başladım. Edirne ve Kırklareli milletvekili adaylarımız şu anda kesinleşti. Halkın sesine çok önem veren partimizde milletvekili adaylarımız mutlaka ve mutlaka yaşadıkları topraklarda aday gösterilecek. Başka illerde ve bölgelerde doğup yaşayan birini, bir başka bölgeden milletvekili adayı çıkartmayacağız. Trakya Bölgesi"nden toplam 13 milletvekili çıkacak. Bunların 6 tanesinin HEPAR"lı olacağına inancımız tam."

"ASKERLİKTEN MUAF DOĞRU DEĞİL"

Polis memurlarının askerlikten muaf tutulması kararını değerlendiren Osman Pamukoğlu, askerliğin çok zor bir savaş sanatı olduğunu kaydederek, "Askerde generaller de genç olmalı. Bu savaş, inançla, azimle ve yurtseverlikle yapılmalı. Bazı meslek guruplarının askerlikten muaf edilmesi de doğru değil. Özellikle başbakanın bir polis eşine geçtiğimiz günlerde "eşiniz polislikten yırttı" demesi, yurt savunmasını hangi zihniyetle gördüğünün göstergesidir" diye konuştu.

BATUM"A ŞAŞKIN ÖRDEK BENZETMESİ

Açıklamalarının ardından HEPAR Çorlu İlçe teşkilatındaki partililer ile sohbet eden Pamukoğlu daha sonra karayolu ile Edirne"ye geldi. Partililer tarafından otoban gişelerinde karşılanan Osman Pamukoğlu, CHP"li Süheyl Batum"un Türk Silahlı Kevetleri ile ilgili açıklamalarına "şaşkın ördek" benzetmesi yaptı. HEPAR Edirne İl Başkanlığı"nda konuşan Osman Pamukoğlu, "Trakya bölgesinde avcılık çoktur. Bataklıkları ve dolayısıyla ördekleri çok iyi bilir. Şaşkın ördek nereden dalar, bir atasözümüz var değil mi? Durum budur. Burada çok örnek avcısı var ördeklerin nereden dalacağını bilirler" dedi.

ADAYLAR

Türkiye"de 60 il ve 500 ilçede örgütlendiklerini belirten HEPAR Lideri Osman Pamukoğlu, Tekirdağ"dan Hasan Salih Hoşboy, Dilek Gündoğan ve Tuncay Biltekin"i, Kırklareli"nden Erdem Esmer ve Sevinç Külçe"yi, Edirne"den ise Ahmet Çorbacı"yı milletvekili adayı gösterdiğini açıkladı.

HEPAR: Trakya'dan 6 vekil çıkaracağız! Yorumları