Erdoğan Batum'a çaktıkça onları neşe sardı! VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-11-2011 (02:40)   Son Mesaj: 02-11-2011 (02:40)    Cevap: 0    Gösterim: 591  

02-11-2011

Erdoğan Batum'a çaktıkça onları neşe sardı! VİDEO

Erdoğan Batum'a çaktıkça onları neşe sardı! VİDEO

Başbakan Erdoğan CHP'nin anayasa hukukçusu Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'u askere ilişkin sözlerinden dolayı sert bir dille eleştirirken, AK Parti'nin iki hukuçu kurmayı Burhan Kuzu ve Ahmet İyimaya gülme krizine girdi.

"ABD ordunun içini oymuş. Meğer asker kağıttan bir kaplanmış" sözlerinden dolayı büyük tepki çeken CHP Gnel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'un anayasa hukukçusu olma kimliğini ön plana çıkararak eleştiren Başbakan Erdoğan "Senin her tarafın anayasa hukukçusu olsa ne yazar" dedi.
    Erdoğan bu sözleri sarfederken kameralar bir anda, yanyana otuaran TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya'yı kadraja aldı. Erdoğan, Batum için, 'Senin her tarafın anayasa hukukçusu olsa ne yazar'derken AK Parti'nin hukukçu kurmayları Burhan Kuzu ve Ahmet İyimaya da gülme krizine girdi.

İşte o anlar:

Erdoğan Batum'a çaktıkça onları neşe sardı! VİDEO Yorumları