Orgeneral Erdal Ceylanoğlu Hakkari'de   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-11-2011 (00:59)   Son Mesaj: 02-11-2011 (00:59)    Cevap: 0    Gösterim: 565  

    02-11-2011

    Orgeneral Erdal Ceylanoğlu Hakkari'de

    Orgeneral Erdal Ceylanoğlu Hakkari'de


    Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş ile birlikte Hakkari'ye gitti.


    Sabah saat 07.30 sıralarında 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük ve Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş ile birlikte Hakkari'ye gelen Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu, valilik önünde Vali Muammer Türker ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Sami Balcı tarafından karşılandı. Polis merasim birliğini selamlayan Orgeneral Ceylanoğlu, şeref defterini imzaladıktan sonra valilik makamına geçti.
    Vali Muammer Türker, basına kapalı yapılan görüşmenin ardından Kara Kuvvetleri Orgeneral Ceylanoğlu'na kenti simgeleyen değişik hediyeler verdi. Orgeneral Ceylanoğlu da Vali Türker'e Kara Kuvvetleri Komutanlığını simgeleyen plaket verdi. Orgeneral Ceylanoğlu ile beraberindeki komutanlar, daha sonra helikopterle sınır birliklerini ziyaret etmek üzere ilden ayrıldı.









    Orgeneral Erdal Ceylanoğlu Hakkari'de Yorumları