Yeşil kart formları markette satılıyor iddiası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-11-2011 (00:59)   Son Mesaj: 02-11-2011 (00:59)    Cevap: 0    Gösterim: 490  

    02-11-2011

    Yeşil kart formları markette satılıyor iddiası

    Yeşil kart formları markette satılıyor iddiası


    Şırnak'ın Silopi ilçesinde yeşil kart bürosu önünde büyük yığılmaların yaşandığını belirten vatandaşlar, yeşil kart almak için devlete ait resmi formların bir markette 3 TL karşılığında satıldığını iddia etti.

    Silopi'de yeşil kart almak isteyen vatandaşlar dosya ücretlerine tepki gösterdi. Kart almak için uzum zamandır sırada beklediklerini ifade eden vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırdı.
    Vatandaşlar ayrıca dosyanın her yerde ücretsiz olduğunu fakat Silopi"de devlete ait resmi formların bir markette para karşılığı satıldığını öne sürdü.

    Silopi İlçe Sağlık Grup Başkanlığı'na yeşil kart için başvuran veya vizesi bitmiş yeşil kartlarını yenilemek isteyen vatandaşlar, bin bir zorlukla karşılaştıklarını söyledi. Sorunlarını anlatmak için içeriye bile alınmadıklarını savunan vatandaşlar, sorunların bir an çözülmesini istedi.

    Uzun zamandır yeşil kart alamadığını ifade eden vatandaşlardan Mustafa Yılmaz, sabahları yeşil kart bürosu önünde büyük yığılmaların yaşandığını söyledi.

    Özellikle yeşil kart defterleri için uzun zamandır beklediklerini dile getiren Yılmaz, sorunların bir an önce çözülmesini beklediğini söyledi. Yeşil kart almanın ve vize yapılmanın uzun zaman aldığını belirten Mustafa Yılmaz, yetkilileri göreve çağırdığını belirtti.

    Yeşil kart almak için devlete ait resmi forumların her yerde ücretsiz olarak verildiğini söyleyen vatandaşlardan İhsan Güven ise Silopi'de bu formların bir markette 3 TL karşılığı satıldığını iddia etti. Güven, ayrıca yeşil kart bürosunda bulunan personelin yetersiz olduğunu ve mevcut personelin de kendilerine yardımcı olamadıklarını dile getirdi.




    Yeşil kart formları markette satılıyor iddiası Yorumları