![Bodrumluları şaşırtan kum torbaları!](http://www.muhakeme.net/forum/haber_resimleri/Bodrumlulari-sasirtan-kum-torbalari--0x9.jpg)
Bodrum'da 28 Ocak Cuma günü 7 saat süren şiddetli yağışın ardından görülen sel felaketinden etkilenen esnaf ve burada oturanlar devletten yardım beklemeye başladı.
Yardım kornusunda henüz somut adım atılmazken, meteorolojinin yağış uyarısı üzerine belediye kum torbaları dağıttı. Bitez Caddesi'nde restoranı bulunan Mehmet Gücün, "Sel felaketinden 10 gün geçti.
Her gün yardım gelecek sözünün yerine gelmesini beklerken 10 kum torbası verdiler. Bugüne kadar devletten tek bir kuruş yardım ve destek gelmedi." Selden yaklaşık 6 bin lira zararı olduğunu belirten market ve manav sahibi Mustafa Çapkın'da, şöyle konuştu: "Bodrum'un en işlek caddesinde sel suları 1.5 metreye kadar yükseliyor.
Yıllardır bu dere yatağının caddenin altına alınarak kanal açılmasını söylüyoruz. Ancak, dikkate alınmadığı gibi, alay edercesine her gün 'Yardım gelecek' deyip ardından yardım olarak içine kum doldurulmuş çuvalları gönderiyorlar."
Vatan