Yuvada çocukların önünde silahlı kavga   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-02-2011 (13:07)   Son Mesaj: 02-02-2011 (13:07)    Cevap: 0    Gösterim: 580  

02-02-2011

Yuvada çocukların önünde silahlı kavga

Yuvada çocukların önünde silahlı kavga

Ankara'da bir etüt merkezinin eski ve yeni sahibi merkezde bulunan çocukların gözleri önünde silahlı çatışmaya girdi. Çatışmada merkezin yeni sahibini öldüren kişi daha sonra intihar etti. Çocuklar ise şoka girmiş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'da Yenimahalle'de bulunan Özel Umay Etüt Eğitim Merkezinin eski sahibi Osman Ü. sabah saatlerinde eğitim merkezine gelerek eğitim merkezinin yeni sahibi Murat G'yi silahla ateş ederek öldürdü. Ünsal daha sonra kendi de vurarak intihar etti.
    Olay sırasında çocukların da eğitim merkezinde bulunduğu ve cinayetin çocukların gözü önünde işlendiği öğrenildi. Olay yerine gelen polis çocuk yaştaki çocukları sakinleştirmekte güçlük çekti.

Polis olarak içeride bulunan çocukları dışarı çıkardı. Önce bir minibüse bindirilen çocuklar daha sonra polis aracına bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

Olayın etkisi nedeniyle şoka giren çocukları olay yerindeki polis ekipleri teselli etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Olay yerine gelen hayatını kaybedenlerden birisinin yakının sinir krizi geçirdiği görüldü.

Yuvada çocukların önünde silahlı kavga Yorumları