Kırmızı ışıkta geçen avukata araba çarptı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-28-2011 (13:08)   Son Mesaj: 01-28-2011 (13:08)    Cevap: 0    Gösterim: 682  

01-28-2011

Kırmızı ışıkta geçen avukata araba çarptı

Kırmızı ışıkta geçen avukata araba çarptı

Vatan Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan kadın avukat, yeşil ışığın yanmasını beklemeden yola inince, yoldan geçen bir belediye aracının altında kaldı.

Sürücüye küfürler yağdıran öfkeli kocasına, suçun kendisinde olduğunu bir türlü anlatamayan kadın, "Beni hastaneye götür" dedi. Eşini hastaneye götürmek yerine tartışmayı sürdüren şahıs, polisin geldiğini görünce eşini olay yerinde bırakıp gitti.
    Alınan bilgiye göre Vatan Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan kadın avukat, yeşil ışığın yanmasını beklemeden yola indi. Bu sırada yoldan geçen bir belediye aracı fren yapmasına rağmen kadın avukata çarptı.

Aracını yol kenarına park eden sürücü, hemen kadının yardımına koştu. Bu sırada kadın avukatın eşi de olay yerine geldi. Sürücünün üzerine yürüyen öfkeli eş, kazanın nasıl olduğunu dinlemeden küfürler yağdırmaya başladı.

Eşi ve araya giren şahıslar öfkeli adamı bir türlü sakinleştiremedi. Sürekli küfürler edip, sürücünün üzerine yürüyen eşine sinirlenen kadın avukat, "Sen beni mi düşünüyorsun, onu mu? " diye sordu. Kadın avukat, eşinin "Seni düşünüyorum" cevabı üzerine "O zaman al beni hastaneye götür" dedi.

Ancak eşine inanmak yerine kavgaya devam eden şahıs, sürücünün kendisini savunmasına dahi izin vermedi. Sürücü ise sık sık "Kameralar çekiyor" diyerek öfkeli şahsı sakinleştirmeye çalıştı. Bir ara elini cebine atan şahıs, çıkardığı anahtarla sürücünün omzuna vurdu. Çevrede toplananların da bir türlü ikna edemediği şahıs, küfürler yağdırmayı sürdürdü.

Bir süre sonra olay yerine polis ekipleri geldi. Polisi gören şahıs, eşini olay yerinde bırakarak arkasına bile bakmadan uzaklaştı. Kadın avukat ise işlemlerin tamamlanmasının ardından olay yerinden ayrıldı

Kırmızı ışıkta geçen avukata araba çarptı Yorumları