Ümit Boyner'i kaygılandıran ihtimal   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-20-2011 (12:23)   Son Mesaj: 01-20-2011 (12:23)    Cevap: 0    Gösterim: 591  

01-20-2011

Ümit Boyner'i kaygılandıran ihtimal

Ümit Boyner'i kaygılandıran ihtimal

TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner Genel Kurul'da yeni Anayasa için çalışmalarını tamamlandıklarını söyledi. Erdoğan'a buzlar eriten davette bulundu. Boyner kendisini kaygılandıran ihtimalin de altını çizdi...

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, ''Ülkemizin seçmen haritasına da yansıyan hayat tarzının farklılıklarından kaynaklanan kutuplaşmanın derinleşmesi ihtimali, beni kaygılandırıyor'' dedi.
    TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, ''Bizleri bu topraklarda tutan ortak konular hızla artarken, sosyolojik temeli ciddi derecede tartışmalı bir kıyı bölgesi, iç bölge ayrımını anlamıyoruz, kabul etmiyoruz'' dedi.

Boyner konuşmasında Başbakan'a buzların erimesi konusunda mesaj verdi. Erdoğan'ı 40. yıl kutlamalarına da davet etti...

Boyner şunları söyledi...

İlk üyelerimiz Feyyaz Berker ve Hacı Sabancı'nın açılışımızı yaptık. 40. yıl kutlamalarımızı gerçekleştiriyoruz.

Geçtiğimiz yıl yeni Anayasa'ya yönelik hazırlıkların bu anayasada yer alacağını daha önce belirtmiştik. Öncellikle bu yıl da gereken hazırlığı yaptık.

Yaptığımız hazırlıkların yeni anayasanın temelini oluşturmasını ve sorunların uzlaşı ile çözülmesini sağlayacağız. Farklı kesimlerden gelen iyi teklifleri değerlendireceğiz. 22 Mart'ta 40. yılı kutlayacağız. 40, yıl filmini de sizlerle paylaşacağız. Sayın Başbakanı ve diğer siyasilerimizi de aramızda görmek istiyoruz...

Büyümeye hız kazandırıp rekabetçiliğimizi artıracağız. Bünyemizde sürdürebilir kalkınma politikalarını destekleyecek yeni stratejileri hazırladık. Sektörel sürdürebilirlik adına yeni çalışmalara imza atacağız.

Türkiye kendi normlarına uygun çözümler üretmeli...

AYRINTILAR GELECEK

Ümit Boyner'i kaygılandıran ihtimal Yorumları