Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, seçim ittifakı konusunda konuştu. Seçimlerde sonuç alacak bir girişimin yapılması gerektiğine inandıklarını belirten Şener, hangi partiye mesaj gönderdi.
Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, seçim ittifakı konusunda DP"nin yeni Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek"e "Ben herkesle rahatım" mesajı verdi.
Son dönemde DP ile ittifak konusunda adı gündeme gelen Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener, DP"nin yeni yönetimine ilk mesajını verdi.
Şener, ANKA"ya yaptığı açıklamada, Zeybek"i kutladı ve kongrenin hayırlı sonuçlar doğurmasını diledi. İttifak konusunda ise baştan beri seçimlerde sonuç alacak bir girişimin yapılması gerektiğine inandıklarını belirten Şener, "Ben çok aktif bir şekilde siyasi kimliklerle görüşmeler yaptım. Bugünkü ortamda sonuç alacak bir seçim ittifakının ne olabileceğini kestirebilmek zor.
Türkiye merkezdeki boşluğu dolduracak, güçlü bir siyasi oluşuma ihtiyaç var. Ama yapılacak ittifakların sonuç alır nitelikte olması lazım" dedi.
DP"nin yeni yönetimine ilişkin ise gelişmelere açık olduğunu ifade eden Şener, "Benim siyasette aramın kötü olduğu kimse yoktur. Bundan sonraki süreçte de siyasi diyalog yollarını her zaman koruyarak yürürüm. Ben herkesle rahatım" diye konuştu.