Kızkardeşini 'içinde cin var' diye öldürdü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-17-2011 (09:04)   Son Mesaj: 01-17-2011 (09:04)    Cevap: 0    Gösterim: 605  

01-17-2011

Kızkardeşini 'içinde cin var' diye öldürdü

Kızkardeşini 'içinde cin var' diye öldürdü

Adana'da korkunç cinayet... 5 yıldır psikolojik tedavi gören zanlı kız kardeşini içinde cin var diye öldürdü.

Halil Bilek'in haberi

Adana"da aynı evi paylaştığı kız kardeşini "içine cin girdi" diyerek öldüren D. D., komşuların ihbarı üzerine yakalandı
    Adana"da yaşayan 34 yaşındaki D.D., içine cin girdiğini iddia ettiği kız kardeşi Pınar Dilek D."yi (29) bıçaklayarak öldürdü. Kardeşlerin oturduğu binadaki komşuları, verdikleri ifadede kız kardeşiyle sürekli tartışıp kavga eden D.D."nin KPSS sınavına da girdiğini ve sınavda 73 puan aldığını söyledi.

SÜREKLİ TARTIŞIYORLARDI

Olay önceki gün 100"üncü Yıl Mahallesi"nde meydana geldi. Birlikte yaşayan 2 kardeş, öğlen saatlerinde tartışmaya başladı. Komşuları daha önce defalarca tartışan kardeşlerin tartışmasını ilk önce normal karşılayarak duyarsız kaldı. Daha sonra bir güzellik merkezinde çalışan Pınar Dilek D."nin yardım istemesi üzerine komşular polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, genç kadını kanlar içinde yerde bulurken kaçmaya çalışan D.D."yi kıskıvrak yakaladı.

5 YILDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Ceyhan Meslek Yüksekokulu Pazarlama mezunu olan ve 5 yıldır psikolojik tedavi gören D.D., işlediği cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla anlattı. Kardeşinin içine cin girdiğini iddia eden zanlı "Leyla D."yi öldürdüm ben kardeşimi değil. Davut D.'nin kardeşi. Terörist bunlar. Çöp konteynırlarından toplanan eski üniformalarla kurulan bir ordu" dedi.

Star

Kızkardeşini 'içinde cin var' diye öldürdü Yorumları