Erdoğan: GS'nin Arena'da 1 kuruşu yok   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-16-2011 (16:37)   Son Mesaj: 01-16-2011 (16:37)    Cevap: 0    Gösterim: 602  

01-16-2011

Erdoğan: GS'nin Arena'da 1 kuruşu yok

Erdoğan: GS'nin Arena'da 1 kuruşu yok

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da 36 eserin toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, gündemin tartışmalı konularına değindi. Arena'daki protestolara cevap vererek 'olumsuzluklar sahiplerinindir' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Seyrantepe Stadının A'dan Z'ye yapımında Galatasaray Kulübünün bir Allah kuruşu yoktur. Tamamiyle bu tesis Toplu Konut İdaresi tarafından yapılmıştır. Ve Galatasaray Kulübümüze kullanma hakkı olarak kendisine tahsis edilmiştir. Bunun da anlaşmaları yapılacak, daha yapılmış değil. Tüm oradaki olumsuzluk sahiplerinindir. Galatasaray camiasını bundan tenzih ederim. Bizim de üzüntümüz budur. Oraya yaptığımız yatırımın toplam bedeli 600 trilyonu bulmuştur. Herhalde böyle bir yatırımın karşılığı bu olmamalıydı diye düşünüyorum'' dedi.

OKTAY EKŞİ'NİN CHP'YE KATILIŞI

Kongrede gördük, ayakkabılarını indirip masada ağlayarak alkış tutan gazeteciler rozetlerini aldı.

Bu ülkenin Başbakanına bakanlarına hakaret eden ve basın konseyinmin başındaki isim ödül olarak CHP'nin rozetini aldı.

İstanbul il başkanı için yargılansın diyen yazının altında genel başkanının imzası var. Siyaset tarihimizde rekor sürede çark etme başarısı CHP'nin genel başkanına aittir.

Referandunmda oy kullanamadı. Kağıthane'yi Kağıttepe yaptı.

RTÜK YASASI

RTÜK kanunu 25. maddesinden dolayı bize hakaret etti. Hızını alamadı. Muhalefet siyaset değil yalan ve iftira üretiyor.

Benim milletim sandık kurulduğunda haziran geldiğinde eser üretenle laf edeni ayırt eder.

İÇKİ YÖNETMELİĞİ

4,5 yıl İstanbul Belediye Başkanlığını yaptık. Kimin özgürlüklerine karıştık. 7,5 yıldır başbakan olarak kimin yaşam tarzına yemesine içmesine karıştık. Söyler misiniz?

İçki yasağının nereden başlayıp nereden başladığı bilinmiyor. 21 yaşının altındakilere içki satışı yapmak yasaklanıyor. Sadece bu. Benim içki satışını yasaklamak gibi bir hesabım yok. Milletimizin menfaatine ne uyuyorsa onu yapıyoruz. Doğruyu yapmaya devam edeceğiz. Benim milletim kimin yasakçı kimin özgürlükçü olduğunu biliyor. Biz bu oyunu bozacağız.

UCUBE TARTIŞMALARI

Kars'ta kiliseler de dahil olmak üzere 45 eserin açılışını yaptık. Kimse ucube diye nitelendirdiğim heykeli görmedi. Bu heykeli görmeden konuşuyorlar. 1,2 trilyon para bu heykele gitti. Yartırımda öncelikler vardır.

Alt ve üst yaıların ihtiyaçları dururken bu ucube yapılmış. Gereği yapılacak. İzmir'den Karşıyaka talip olmuş buyursun alsın. Onlar müsait yer bulurlar.

Eserin sahibi oradakilere iş bulmamızı istiyorlar. Biz sana iş bulmak zorunda değiliz.

Bizim topraklarımız üzerindeki şaheserlere sahip çıkmamız gerekiyor.

Erdoğan: GS'nin Arena'da 1 kuruşu yok Yorumları