![Antalya'da 8. kattan düşen kadın öldü](http://www.muhakeme.net/forum/haber_resimleri/Antalya-da-8-kattan-dusen-kadin-oldu-3Ly.jpg)
Antalya'da, teyzesini ziyaret etmek için İstanbul'dan gelen 32 yaşındaki kadın, apartmanın 8. katından düşerek hayatını kaybetti.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, teyzesi Sevim Köksal'ı ziyaret etmek için 2 gün önce annesi Güler Ersu ile İstanbul'dan Antalya'ya gelen Seda Ersu (32), sabah saatlerinde teyzesinin oturduğu Güvenlik Mahallesi'ndeki apartmanın 8. katının balkonuna çıktı. Bu sırada dengesini kaybettiği iddia edilen Ersu, beton zemine düştü.
Vatandaşların haber vermesiyle gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Ersu, yolda hayatını kaybetti. Seda Ersu'nun öldüğünü öğrenen annesi Güler Ersu ve teyzesi Sevim Köksal sinir krizi geçirdi.