Şişli'de alkollü iki kişi arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada, taraflardan biri, diğerinin boğazını cam şişe parçasıyla keserek ağır şekilde yaraladı.
Edinilen bilgilere göre olay gece saat 00.00 sıralarında Dolapdere Caddesi, Kasap Hurşit Sokak üzerinde meydana geldi. Alkollü oldukları ileri sürülen Aytekin Özdemir (37) ile Orhan Aydın (47) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.
Sözlü tartışma ile başlayan ağız kavgası, Aytekin Özdemir'in eline geçirdiği şişeyi kırarak Aydın'ın boğazına saplaması ile son buldu. Boğazından aldığı darbeyle kanlar içerisinde yere yığılan Orhan Aydın'ın yardım bağırışlarını duyan çevredeki vatandaşlar, olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen polis, saldırgan şahsı kısa sürede yakalayarak göz altına alırken, boğazının çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaralanan ve kan kaybeden Aydın olay yerine sevk edilen ambulans ile Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Meydana gelen olayın ardından soruşturma başlatan emniyet güçleri, kavganın nedeninin soruşturma sonunda ortaya çıkacağını duyurdu.
Olay yerinde polis tarafından kıskıvrak yakalanan zanlı Aytekin Özdemir, sorgulanmak üzere Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Feriköy Polis Merkezi'ne götürüldü.