Suşehri Geminbeli'nde ulaşım zor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-08-2011 (03:05)   Son Mesaj: 01-08-2011 (03:05)    Cevap: 0    Gösterim: 724  

    01-08-2011

    Suşehri Geminbeli'nde ulaşım zor

    Suşehri Geminbeli'nde ulaşım zor


    Sivas-Suşehri yolu üzerindeki 2 bin 10 rakımlı Geminbeli Geçidi'nde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar oluyor.

    Sivas ve Tokat'ta kar yağışı ulaşımda aksamalara yol açıyor.
    Sivas kent merkezi ve ilçelerinde devam eden kar yağışı özellikle şehri çevre illere bağlayan karayollarında etkili oluyor.

    Bazı araçların kar ve buzlanmanın etkili olduğu bölgede yoldan çıktığı görüldü. Özellikle ağır araçların çıkmakta güçlük çektiği geçitte, Karayollarına bağlı ekipler de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

    Geminbeli zirvesinde sabaha kadar kalacaklarını belirten Karayolları ekipleri, yolun ulaşıma kapanmaması için yoğun çaba sarf ediyor. Karayollarına bağlı iş makineleri de yolda kalan sürücülere yardım ediyor.

    Suşehri ilçe merkezinde de belediye ekipleri kar temizleme ve tuzlama çalışmasına başladı.

    Bu arada Tokat'ta da kar yağışı etkili oluyor. Tokat-Almus karayolu, kar nedeniyle kayan bazı araçlar yüzünden ulaşıma kapandı. Ekiplerin çalışmasının ardından karayolunun trafiğe açılacağı bildirildi.




    Suşehri Geminbeli'nde ulaşım zor Yorumları