Eşinin katilini bulana ödül verecek VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-07-2011 (14:07)   Son Mesaj: 01-07-2011 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 710  

01-07-2011

Eşinin katilini bulana ödül verecek VİDEO

Eşinin katilini bulana ödül verecek VİDEO

İzmir'in Çiğli ilçesinde iki yıl önce meydana gelen trafik kazasında, 33 yaşındaki Gamze Ercan'ın ölümüyle sonuçlanan vurup kaçma olayının aydınlatılması ve sürücünün bulunması için eşi ödül koydu.

İzmir'in Çiğli ilçesinde iki yıl önce meydana gelen trafik kazasında, 33 yaşındaki Gamze Ercan hayatını kaybetti. İki çocuk annesi Ercan'a çarpıp ölümüne neden olan sürücü, olaydan sonra kaçtı.

Eşine çarparak ölümüne sebep olan aracın sürücüsünü bulmak için her yolu deneyen acılı koca Hüseyin Ercan, afişler basarak Çiğli'nin birçok noktasına astı. Eşinin katilinin bulunması için 5 bin lira ödül koyan Ercan, "Vicdansızın peşini bırakmayacağım. Sadece onu bulup bir kere görmek için yaşıyorum." dedi. Hüseyin Ercan, eşine çarparak kaçan sürücünün yakalanması için yardım istedi.

Ercan ailesini yasa boğan kaza, Balatçık Anadolu Caddesi Kahveler durağında 31 Aralık 2008 tarihinde meydana geldi. Alışveriş amacıyla markete gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen Gamze Ercan'a, Menemen'den Çiğli yönüne giden, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Çarpan sürücü kazanın ardından durmadan yoluna devam etti. Ağır şekilde yaralanan Gamze Ercan ise hastanede 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kazanın olduğu günden bu yana Gamze Ercan'a çarpıp ölümüne neden olan sürücüyle ilgili bir ipucuna ulaşılamadı. İki çocuğunun annesi olan 13 yıllık hayat arkadaşını kaybeden işçi Hüseyin Ercan, geride kalan kızları Hande Canan (10) ve Cansu Ercan (14) ile hayata tutunmaya çalışırken bir yandan da katil sürücüyü bulmak için iz sürmeye başladı. Polisin tüm çalışmalarının sonuçsuz kaldığını dile getiren Hüseyin Ercan, eşinin fotoğrafının bulunduğu ilanları elektrik direklerine ve üst geçitlere asarak olay günü kazayı gören kişileri aramaya başladı.

Plastik fabrikasında işçi olarak çalışan Hüseyin Ercan, eşi Gamze Ercan'a çarpan sürücünün bulunmasına yardımcı olacak kişiye 5 bin lira ödül vaadinde de bulundu. Ödül afişlerini kaza yerine asan Ercan, "Eşimin ölümüne neden olan sürücü bulunamadı. Çocuklarımın ve benim psikolojimiz bozuldu, o bizim ocağımızı yıktı. Çevremden topladığım parayla sürücünün bulunması için ödül ortaya koydum. O vicdansızın peşini bırakmayacağım. O katili bir kere göreyim yeter." diye konuştu. Astığı afişler sayesinde kazayı gören tanıklardan birine ulaştığını ifade eden Ercan, "H.S. olay günü kazayı gördüğünü ve çarpan aracın kendi önünde gittiğini ve içinde 3 kişi bulunduğunu söyledi. Beraber gittik ifadesini verdi. Fakat yine bir sonuç çıkmadı." şeklinde konuştu. Kaza yerine 700 metre uzaklıktaki bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerinin mevcut olduğunu belirten Ercan, "Polis ekipleri bu görüntüleri inceleyerek nasıl bir sonuca varamıyor anlamıyorum." dedi.

Acılı eş Hüseyin Ercan, "Ben tüm uğraşlarımla iki tanık buldum. Onların ifadeleri de bir işe yaramadı. O vicdansızın peşini bırakmayacağım. Devlet de bana yardım etsin" diyerek tepkisini dile getirdi.

Eşinin katilini bulana ödül verecek VİDEO Yorumları