Şifa bulmak için geldiler, soyuldular   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-05-2011 (12:07)   Son Mesaj: 01-05-2011 (12:07)    Cevap: 0    Gösterim: 673  

01-05-2011

Şifa bulmak için geldiler, soyuldular

Şifa bulmak için geldiler, soyuldular

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi olmak için gelen iki kişi film çektirmek için kuyruğa girdikleri sırada cüzdanları çalındı.

Muayene olduktan sonra eve gitmek üzere dolmuşa binen vatandaşlar soyulduğunu para vermek isteyince anladı.
    Edinilen bilgiye göre, olay dün merkez Seyhan ilçesi Yeni Baraj Mahallesi'nde bulunan Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Durdu Gökköse (62), eşi Ayşe Gökköse (59) ile birlikte Mustafa Topal (38) ise tek başına hastaneye tedavi olmak için geldi. İki hastayı da doktor muayene ettikten sonra film çektirmesi için bahçede bulunan röntgen binasına gönderdi. Gökköse ve Topal, film çektirmek için kuyruğa girdi. Yaklaşık yarım saat kuyrukta bekledikten sonra film çektiren Gökköse ve Topal hastaneden ayrıldı. Gökköse eşi ile birlikte evine gitmek için dolmuşa bindi. Para vermek için cüzdanını çıkarmak istedi ancak cüzdanı yoktu. Diğer ceplerine de bakan Gökköse içinde emekli maaşından geriye kalan 423 lira olan cüzdanını bulamadı. Topal'da eve gitmek için bindiği dolmuşta para vermek isteyince içinde maaşından geriye kalan 663 lira parasının olduğu cüzdanı bulamadı. Gökköse ve Topal aynı anda hastanede bulunan polislere başvurdu. Polis şifa aramak için geldikleri hastanede soyulan vatandaşların ifadesini aldıktan sonra gönderdi.

Gökköse'nin eşi Ayşe Gökköse eşinin gastorolojiye geldiğinin kan tahlili verdikten sonra film çektirmek için kuyruğa girdiklerini daha sonrada eve gitmek için dolmuşa bindiklerini belirterek, "Dolmuşa bindik eşim para vermek istedi cüzdanı bulamadı. Meğer soyulmuşuz. Eşim tahlil yaptırdığı için sabah yemeği bile yememişti. Şimdi yemek yiyecek parası da kalmadı" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Gökköse ise içinde emekli maaşından kalan 423 lira bulanan cüzdanı çaldırdığını cebinde 2 lira para kaldığın söyledi.

Topal ise 63 lira parasını çaldırdığını belirterek, "Hastaneye şifa bulmaya geliyoruz soyuluyoruz. Maaşımı yeni almıştım hepsi gitti. Daha kahvaltı bile yapmamıştım. Dolmuş param bile yok şimdi eve nasıl gideceğim?" dedi.

Polis olayla ilgili çalışma başlatılırken, hastane bahçesinde güvenlik kamerası olmadığı için son 1 ayda aynı yöntemle yaklaşık 20 kişinin soyulduğu öğrenildi

Şifa bulmak için geldiler, soyuldular Yorumları