Başhekim acil servisi su basmadı dedi!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-04-2011 (12:22)   Son Mesaj: 01-04-2011 (12:22)    Cevap: 0    Gösterim: 551  

01-04-2011

Başhekim acil servisi su basmadı dedi!

Başhekim acil servisi su basmadı dedi!

Anadolu Ajansı'nın Aydın'ın Didim ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı yolların ulaşıma kapandığı ve Didim Devlet Hastanesi'nin acil servisi sular altında kaldığına ilişkin haberi Başhekim tarafından yalanlandı.

Anadolu Ajansı'nın Aydın'ın Didim ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı yolların ulaşıma kapandığı ve Didim Devlet Hastanesi'nin acil servisinin sular altında kaldığına ilişkin haberi Haber7.com'da 03.01.2011'de yayınlanmıştır.

Acil servisin sular altında kaldığına ilişkin güncel fotoğrafı ise Bahri Aşık tarafından çekilmiştir. Ancak konuya ilişkin Didim Devlet Hastanesi Başhekimi haber7.com'a bir maille ulaşarak durumun haberde anlatıldığı şekilde olmadığını hastane acil sevisinin hizmette olduğunu belirtmiştir.

Başhekimin haber7.com'a gönderdiği mail aşağıdadır:

"Sayın Yetkili
    Bugün internet sitenizde yağış nedeniyle Didim Devlet Hastanesi Acil Servisini su bastığı Acil Servisin sular altında kalması nedeniyle hastalara hizmet verilemediği şeklinde bir haber yayınlanmıştır.

Söz konusu haber gerçeği yansıtmamaktadır. Bugün ilçemizdeki yağış nedeniyle hastanemizde herhangi bir olumsuzluk yaşanmamış olup Acil Servis Hizmetlerimizde de herhangi bir aksama olmamıştır.

İnternet sitenizdeki haberin düzeltilmesini rica eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Uz.Dr.Levent KAPLAN

Didim Devlet Hastanesi Başhekimi"

Ancak güncel fotoğraf ise şu şekildedir.

Başhekim acil servisi su basmadı dedi! Yorumları