Yeni Konu aç

Petrol Ofisi'nde Boyner gitti Roiss geldi

Petrol Ofisi'nde Boyner gitti Roiss geldi

Petrol Ofisinin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üye değişiklerine ilişkin bilgi verildi. Petrol Ofisi A.Ş. Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Vasfiye Doğan Boyner'in kendi isteğiyle, Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden ayrılmasının kabul edilmesine ve kalan süre için Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üyeliğine Gerhard Roiss'in atanmasına karar verdi. Açıklamada, şöyle denildi: ... Read more

ANKA, 2012'de terörist kovalayacak

ANKA, 2012'de terörist kovalayacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nde simülatörde uçurduğu insansız hava aracı (ANKA), 2012'de TSK'ya teslim edilecek. Emre Soncan'ın haberi İstihbarat toplama, keşif ve gözetleme görevlerini yerine getirecek ANKA, İsrail'den alınan Heron'ların yerine geçecek. 30 bin feet yüksekliğe kadar çıkacak, 24 saat havada kalıp Türk topraklarındaki düşman unsurları en gelişmiş gözetleme sistemleriyle tespit edecek. Edinilen bilgiye göre, yer testleri tamamlanan ANKA'nın bir ya... Read more

Yedi ülkeden Türkiye'ye avro yağacak

Yedi ülkeden Türkiye'ye avro yağacak

Merkez Bankası'nın son dönem operasyonlarına gerekçe gösterdiği Euro bölgesindeki 7 ülkenin borç yükü 12 trilyon dolara ulaştı. Borç sıkıntısı para basılarak giderilmeye çalışılırsa Türkiye'ye euro yağacak. Merkez Bankası'nın son dönemde faizleri aşağı çekip mevduat munzam karşılık oranlarını yükselterek sıcak paraya karşı aldığı sürpriz önlemin ardından 7 AB ülkesinin 12 trilyon dolara ulaşan borçları çıktı. Borç sıkıntısını çözmek için Avrupa Merkez Bankası'nın... Read more

Başbakanın fırçası turizmcileri böldü!

Başbakanın fırçası turizmcileri böldü!

Hafta başında Ankara'da gerçekleşen TÜROFED'in 3. Olağan Genel Kurulu'nda turizmcilerin ayrılığı gündeme oturdu. Uzun süredir görüş ayrılığı yaşayan Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin (TUROB) fikir ayrılığı kongrede bir kez daha gündeme geldi. TÜROFED Genel Kurul'una katılmayan TUROB'un Başkanı Timur Bayındır, "TÜROFED, şehir otelciliğini yeterince kucaklayamadı ve kendisini sezonluk otellere adadı. Biz de, TÜROFED'e,... Read more

Yanlış anlaşılma Eyüp Can'ı 'istifa ettirdi'

Yanlış anlaşılma Eyüp Can'ı 'istifa ettirdi'

Bir internet sitesi Radikal Genel Yayın Yönetmeni'nin yazısını yanlış anlayınca 'Eyüp Can istifa etti' başlığını kullandı. Emrah İriç'in haberi 'Eyüp Can Radikal'den resmen ayrıldı. işte o veda yazısı...' İşte bu özet Post Medya internet sitesine ait. Oysa bu haber tamamen asılsız... Evet, Eyüp Can veda ediyor ancak Radikal'e değil... Radikal yazarlarından Binnaz Toprak'a... Daha da soğrusu Binnaz Toprak veda yazısı yazıyor ve Eyüp Can o veda yazısını köşesinden okurları ile... Read more

Kavgalısının bahçesine bomba bırakan uzman çavuş tutuklandı

Kavgalısının bahçesine bomba bırakan uzman çavuş tutuklandı

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde görev yapan uzman çavuş, eski görev yeri Kaş ilçesinde bir kişinin evine el bombası ve uyuşturucu madde bıraktığı iddiasıyla tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Belek Jandarma Komutanlığında Uzman Çavuş Adnan E. (33), 2 yıl görev yaptığı eski görev yeri Kaş'ın Kınık beldesindeyken, eşini rahatsız ettiği ve aracını kundaklamakla suçladığı M.T'nin evinin bahçesine içerisinde el bombası ve uyuşturucu madde olan poşeti bıraktığı... Read more

50 Liselinin kız kavgasını polis ayırdı! / VİDEO

50 Liselinin kız kavgasını polis ayırdı! / VİDEO

Şanlıurfa'da okuldan çıkışında birbirleriyle tekme tokat kavgaya tutuşan yaklaşık 50 öğrenci, polis ekiplerinin müdahalesiyle dağıldı. İşte o görüntüler; http://video.haber7.com/play.video.php?id=9409 Alınan bilgiye göre, Esentepe İMKB Lisesi önünde M.T ile E.N. ''kız meselesi'' nedeniyle tartıştı. Daha sonra tarafların arkadaşlarının da müdahale ettiği tartışma kavga dönüştü. Yaklaşık 50 kişilik bir öğrenci grubu, birbirlerine tekme tokat saldırmaya başladı. Diğer... Read more

Poyrazköy, köstebek yuvası gibi

Poyrazköy, köstebek yuvası gibi

Gölcük Donanma Komutanlığı'nda ele geçirilen belgeler ışığında İstanbul Poyrazköy'deki kazıların yapıldığı alan adeta köstebek yuvasına döndü. Mürsel Karadeniz'in haberi Bir hafta önce Keçilik mevkiinde başlatılan kazılara izin süresi dolduğu için geçtiğimiz pazar günü ara verilmişti. Çalışmaların ardından bölgeye giden gazeteciler bir metreyi aşan büyük çukurlarla karşılaştı. Yaklaşık 300 metrekare alanda kazı çalışması yapılan bölgede halen üç sivil araç nöbet... Read more

İsviçre'nin Roma Büyükelçiliğine bombalı saldırı

İsviçre'nin Roma Büyükelçiliğine bombalı saldırı

İsviçre'nin Roma Büyükelçiğinde bombalı bir paketin infilak ettiği bildirildi. İtalyan Ansa haber ajansı, patlamada 1 kişinin ağır yaralandığını duyurdu.

Davutoğlu: Ermeni iddiaları ilişkilere darbe vuruyor

Davutoğlu: Ermeni iddiaları ilişkilere darbe vuruyor

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ABD Temsilciler Meclisi gündemine alınmayan Ermeni iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Davutoğlu yapılanların ilişkilere zarar vereceğini belirtti. Davutoğlu, Ermeni iddialarının bir şantaj aracı olarak kullanılmaması gerektiğini belirtti. Tarafların akli selim olması gerektiğini söyledi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, sözde Ermeni soykırım tasarısının ABD Temsilciler Meclisi'nin gündemine gelmemesine ilişkin, ''Dün ABD Kongresinde Türkiye-Amerika... Read more

Kınıklıoğlu: ABD aklı selim davrandı

Kınıklıoğlu: ABD aklı selim davrandı

Türkiye-ABD Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, ABD'de, Ermeni iddialarının ABD'de gündeme gelmemesiyle ilgili olarak kararın aklı selimle alınmış olduğunu söyledi. Türkiye-ABD Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, ABD'de, 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni tasarısının Temsilciler Meclisi gündemine gelmemesiyle önemli bir badire atlatıldığını belirterek, ''Amerikan tarafı doğru olanı... Read more

Özhaseki Baykal'a tazminat davası açtı

Özhaseki Baykal'a tazminat davası açtı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki yolsuzluk iddiaları hakkında yorum yapan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal hakkında 30 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Kayseri Adliyesi'ne gelerek Asliye Hukuk Hakimliği'ne dava dilekçesini veren Mehmet Özhaseki'nin avukatı Mehmet Savruk, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ileri sürdüğü Kayseri'de yolsuzluk iddiaları konusunda, CHP Antalya Milletvekili Deniz... Read more

Merkez sağ CHP'li: Üstadımı kıramazdım

Merkez sağ CHP'li: Üstadımı kıramazdım

Merkez sağdan kopup CHP Parti Meclisi'ne giren Bülent Kuşoğlu, eski Genel Başkanı Abdüllatif Şener'den nasıl izin aldığını açıkladı. SGK'da yardımcısı olduğu Kılıçdaroğlu için övgüler yağdıran Kuşoğlu AK Parti'yi ise 'Kürtçü' ilan etti. Mahmut Gürer'in röportajı Merkez sağdan kopup CHP Parti Meclisi'ne giren Bülent Kuşoğlu, 'Teklif Sayın Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Üstadımı kıramazdım' dedi. Ardından ekledi 'Türk siyaseti iki partili sürece doğru gidiyor' CHP'nin... Read more

Tarım Bakanlığı'ndan nakit destek ödemesi

Tarım Bakanlığı'ndan nakit destek ödemesi

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, bugünden itibaren tarım destekleri kapsamında toplam 249 milyon 870 liralık nakit destek ödemesi yapacak. Tarım ve Köyişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, söz konusu ödemelerin üreticilerin Ziraat Bankasındaki hesaplarına aktarılacağı bildirildi. Ödemeler kapsamında 153 bin 421 çiftçiye, hububat primi farkı olarak 220 milyon lira, 26 bin 811 çiftçiye de 14 milyon 445 bin lira tutarında sertifikalı tohumluk kullanımı için olmak üzere, toplam 234... Read more

Belçika'da 86 bin aile iflasını açıkladı

Belçika'da 86 bin aile iflasını açıkladı

Faturalarını ödeyemeyen ailelere de, 2002 yılında çıkarılan bir kanunla şirketler örneğinde olduğu gibi iflas etme hakkının tanındığı Belçika'da, aile iflaslarının hızla artmaya devam ettiği belirtildi. De Standaard gazetesinin yayımladığı verilere göre, iflas eden aile sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre bu yılın 11 ayında yüzde 24 artışla 86 bin 502'ye ulaştı. Belçika yasalarına göre faturalarını ödeyemeyen aileler, iflas talebiyle ticaret mahkemesine başvurabiliyor. Uygun... Read more

Otomobilde 2010'un son kampanyaları

Otomobilde 2010'un son kampanyaları

2010'un son haftasına girerken, satış rakamlarını artırarak yıl sonu hedeflerini yakalamaya çalışan otomobil markalarının rekabeti kızıştı. 9 bin liralık indirim 60 aylık vade seçenekler arasında! Tüketici Güven Endeksi'nin yakaladığı artış yönlü trend, faizlerdeki düşüş ve pazarın yukarı yönlü seyri otomobil satışlarını da ateşledi. Türkiye pazarında önemli oranda pay sahibi olan otomobil markalarının rekabeti iyice keskinleşirken, bu durumun sonuçları birbirinden cazip... Read more

Çin: Avrupa Birliği'ne yardıma hazırız

Çin: Avrupa Birliği'ne yardıma hazırız

Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Jiang Yu, ülkesinin, borç kriziyle mücadele eden Avrupa Birliği'ne (AB) yardım etmeye hazır olduğunu bildirdi. Jiang, düzenlediği haftalık basın toplantısında, Çin'in Avro Bölgesi'ne üye ülkelerin cari krizin üstesinden gelmelerine yardım etmeye hazır olduğunu belirterek, Avrupa'nın, gelecekte de Çin'in döviz rezervlerine yatırım açısından önemli bir pazar olmaya devam edeceğini söyledi. Çin'in, Avro Bölgesi ülkelerini finansal krizi aşmalarında ve... Read more

İBB, Çağlayan otoparkını ihaleye açtı

İBB, Çağlayan otoparkını ihaleye açtı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane İlçesi, Çağlayan Meydanında, intifa hakkı karşılığı zemin altı otopark yaptırmak ve 30 yıl süreyle işletmeye vermek üzere ihale açtı. İşin yapım süresi 12 ay, işletme süresi ise 30 yıl olarak belirlendi. Takribi yatırım maliyeti 18 milyon lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 540 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhale, 5 Ocak 2010 tarihinde saat 12.00'de İstanbul Büyükşehir Belediye... Read more

Gündeş'in kitabı yeni bir tartışma başlattı

Gündeş'in kitabı yeni bir tartışma başlattı

Gülen Okullarında 'ajan öğretmen' iddialarının yer aldığı kitabı haberleştiren Can Dündar'a Zaman gazetesinden tepki geldi. Gazete belgelerin çarpıtıldığını belirterek Dündar'ı olayı araştırmamakla suçladı. Can Dündar, eski İstanbul MİT Bölge Başkanı Osman Nuri Gündeş"in kitabındaki iddiaları haberleştirdi. İddialar içinde Gülen Okulları içinde çalışan İngilizce öğretmenlerinin CIA ajanı olduğu iddiaları da yer alıyordu. Dündar bu iddiaları haberleştirince Zaman gazetesi... Read more

Advertainment Media ile Mirriad Ltd sözleşme imzaladı

Advertainment Media ile Mirriad Ltd sözleşme imzaladı

Dijital Ürün Yerleştirme Konusunda Öncü Firma Mirriad Limited, Güzel Sanatlar Grubu'nun Yeni Kurulan Ürün Yerleştirme Firması Advertainment Media İle Sözleşme İmzaladı. Dijital ürün yerleştirme konusunda öncü firma MirriAd Limited, Güzel Sanatlar Grubu'nun yeni kurulan ürün yerleştirme firması Advertainment Media ile sözleşme imzaladı. Bu anlaşma ile MirriAd, Doğu Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Rusya'da 30 ayrı pazara erişebilecek. Advertainment Media Türkiye'de lider media ve reklam grubu olan ve... Read more

Sobaya kolonya döken yaşlı ağır yaralandı

Sobaya kolonya döken yaşlı ağır yaralandı

Eskişehir'de sobaya kolonya dökerek yakmak isteyen 71 yaşındaki kadın yanarak ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, Vişnelik Mahallesi Gül Sokak'taki bir evde yaşayan Neriman Göğüş, kolonya dökerek yakmaya çalıştığı sobanın içindeki odunlar birden alev aldı. Tutuşan kıyafetini kendi imkanlarıyla söndüren ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Göğüş, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavi... Read more

Yolcu inmeden gaza basınca VİDEO

Yolcu inmeden gaza basınca VİDEO

Kocaeli'de şehiriçi hattında çalışan bir minibüs yolcusunun inmesini beklemeden hareket edince bir faciaya neden oluyordu. Kadının minibüsten inerken tepetaklak olması saniye saniye kameralara yansıdı. http://video.haber7.com/play.video.php?id=9405 İzmit'in İnönü Caddesi üzerinde yolcu indirmek için yanaşan minibüs bayan yolcusunun inmeseni beklemeden hareket etti. Kadın yolcu aracın merdivenlerinde minibüsün durmasını beklerken araç bir türlü durmadı. Yolcu tam araçtan indiği sırada bir anda... Read more

Aysel Tuğluk ve 6 sanığa beraat

Aysel Tuğluk ve 6 sanığa beraat

Kapatılan DTP'nin eski milletvekili Aysel Tuğluk'un da aralarında bulunduğu 7 sanık, ''terör örgütü propagandası yapmak'' suçundan yargılandıkları davada beraat etti. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan sanıklar katılmadı. Duruşmada sanıkları, avukat Özcan Kılıç temsil etti. Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, ''PKK terör örgütünün propagandasını yapmak'' suçundan 1 ile 5 yıl arasında hapis cezası istemiyle yargılanan tutuksuz sanıklar Aysel Tuğluk,... Read more

Ömer Çelik'ten iki dil ve 'özerlik' çıkışı

Ömer Çelik'ten iki dil ve 'özerlik' çıkışı

AK Parti MYK öncesi konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, 'son özerklik tartışmaları ve resmi dilin iki dilli olması tartışmaları ile ilgili çok ser bir açıklama yaptı. Çelik, 'suikast teşebbüsü' nitelemesi yaptı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, ''Son özerklik tartışmalarını, resmi dilin iki dilli olması tartışmalarını, ben Türkiye'deki gerçek demokratikleşme sürecine, gerçek açık toplum arayışlarına suikast teşebbüsü olarak görüyorum'' dedi. Ömer Çelik,... Read more

Kulkuloğlu: Kurumları hedef almadık

Kulkuloğlu: Kurumları hedef almadık

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, gündeme getirdiği Kayseri'de yolsuzluk iddialarında kendilerinin "vilayet-adliye-belediye şeytan üçgeni' sözleriyle kurumları hedef almadıklarını belirtti. CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, gündeme getirdikleri yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın belge istemesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Kulkuloğlu, kendilerinin "vilayet-adliye-belediye şeytan üçgeni' sözleriyle kurumları hedef almadıklarını... Read more

Gandi'nin Che'ye dönüşme hikâyesi

Gandi'nin Che'ye dönüşme hikâyesi

CHP kurultayının zihne kazınan görsellerden biriydi: Bir yanda Deniz Gezmiş, bir yanda Che Guevera’nın o bildik pozunda Kemal Kılıçdaroğlu.CHP Pendik Gençlik Kolları Başkanı Şafak Can'a bu montajın öyküsünü, gelen eleştirileri anlattı Pınar Öğünç'ün haberi Son CHP kurultayının zihne kazınan görsel malzemelerinden biriydi: Bir yanda Deniz Gezmiş, bir yanda Che Guevera"nın o bildik pozunda Kemal Kılıçdaroğlu. "68 ruhuyla halkın iktidarını kurmaya geliyoruz" sloganının... Read more

Kurtulmuş: Anadil ana sütü gibi helaldir

Kurtulmuş: Anadil ana sütü gibi helaldir

BDP'nin gündeme getirdiği ve Ankara'yı hareketlendiren 'iki dilli hayat' talebi için HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş değerlendirmelerde bulundu. Kurtulmuş'un değerlendirmesinden ayrıntılar şöyle: Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, iki dilli yaşam talebine ilişkin ''Analisanı da ana sütü kadar helaldir. Herkes analisanını gayet açık ve rahat bir şekilde konuşabilmek hatta bunu öğrenebilmek durumundadır. Eğer Türkiye analisanın kullanılması önündeki engelleri 15... Read more

Batum'dan Çelik'e: İzmir'in adını anma

Batum'dan Çelik'e: İzmir'in adını anma

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in İzmir için ''İzmir burnu akmış, kir pas içinde çocuk gibi." sözlerine CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum'dan sert yanıt verdi. Batum, 'İzmir'in adını ağızlarına almasınlar' dedi. CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in, İzmir'e yönelik eleştirilerinin arkasında, hükümetin İzmir'deki metro projesine destek vermemesiyle ortaya çıkan anlayışın yattığını iddia etti. Şehit Asteğmen Mustafa... Read more

Merkez sağcı CHP'li: Üstadımı kıramazdım

Merkez sağcı CHP'li: Üstadımı kıramazdım

Merkez sağdan kopup CHP Parti Meclisi'ne giren Bülent Kuşoğlu, eski Genel Başkanı Abdüllatif Şener'den nasıl izin aldığını açıkladı. SGK'da yardımcısı olduğu Kılıçdaroğlu için övgüler yağdıran Kuşoğlu AK Parti'yi ise 'Kürtçü' ilan etti. Mahmut Gürer'in röportajı Merkez sağdan kopup CHP Parti Meclisi'ne giren Bülent Kuşoğlu, 'Teklif Sayın Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Üstadımı kıramazdım' dedi. Ardından ekledi 'Türk siyaseti iki partili sürece doğru gidiyor' CHP'nin... Read more

AK Parti MYK Aksu başkanlığında toplandı

AK Parti MYK Aksu başkanlığında toplandı

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu başkanlığında toplandı. AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantıda, Devlet Bakanı Faruk Çelik'in Alevi Çalıştayı hakkında sunum yapacağı belirtildi.

Yeni Konu aç

Gösteriliş ayarları
Gösterilen 1861 den 1890 ´e kadar. Toplam 19550 Konu bulunmuştur.
Sıralama şekli Sıralama şekli
Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan. Sıcak Konu yeni Mesaj yazılmış olunca bu Resim gösterilir
Yeni Mesaj yok Yeni Mesaj yok En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan. Sıcak Konu yeni Mesaj yazılmamış olunca bu Resim gösterilir
Konu Kapatılmıştır Konu Kapatılmıştır