Yeni Konu aç

Çöp kamyonuna sıkışan işçi öldü

Çöp kamyonuna sıkışan işçi öldü

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde çöpleri sıkıştırma işlemi sırasında, çöp kamyonunun kasasında sıkışan temizlik işçisi öldü. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı Belediyesine çöp toplama hizmeti veren firmada işçi olarak çalışan Salim Dalaman (31), Atilla A'nın kullandığı çöp kamyonuyla sokaklardan topladıkları çöpleri boşaltmak amacıyla, Emirdağ Mahallesi'ndeki Sakarya Büyükşehir Belediyesine ait katı atık düzenli depolama sahasına geldi. Çöp boşaltma işlemi sırasında Dalaman,... Read more

Roman mahallesinde silahlı çatışma: 11 yaralı

Roman mahallesinde silahlı çatışma: 11 yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Yenidoğan Mahallesi'nde Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgede iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 11 kişi yaralandı. Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi'nde Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgede iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. ... Read more

KPSS'de full çeken askerler ve yakınları!

KPSS'de full çeken askerler ve yakınları!

Organize kopya eylemi nedeniyle iptal edilen KPSS’de tüm soruları bilerek tam puan alanlar arasında çok sayıda asker yakını da olduğu ve adreslerin çoğunun aynı sokakta yer aldığı ortaya çıktı Yakup Bulut'un haberi ÖSYM"nin "sorular sızdırıldı" tespiti sonrası iptal ettiği Kamu Personeli Seçme Sınavı"nın (KPSS) yankıları ve soruşturmaları sürüyor. KPSS"nin yeniden yapılması kararlaştırılan Eğitim Bilimleri sınavında 100"den fazla soruyu doğru... Read more

Türkiye'de Atatürk dövmeli, siyaset dönemi

Türkiye'de Atatürk dövmeli, siyaset dönemi

Siyasi dövmeleri inceleyen CNN son dönemde insanların vücutlarına Atatürk resimleri ve Atatürk imzalarını kazdırdığını ve bu şekilde iktidarı protesto ettiklerini izleyicileriyle paylaştı. Dövmelerin sebebi CNN göre şöyle: Türkiye"nin önde gelen dövme sanatçılarıyla konuşan CNN, son dönemde insanların vücutlarına Atatürk resimleri ve Atatürk imzalarını kazdırdığını ve bu şekilde iktidarı protesto ettiklerini izleyicileriyle paylaştı. Dövmelerin, Atatürk"ün ayak izlerini... Read more

ETİ Maden'de iş kazası: 1 işçi öldü

ETİ Maden'de iş kazası: 1 işçi öldü

Eti Maden Bandırma İşletme Müdürlüğü Bor ve Asit Fabrikaları'nda, çözelti oluklarına düşen bir işçi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları'nda işçi olarak çalışan Yalçın Şenyiğit (44), dengesini kaybetmesi sonucu çözelti oluklarına düştü. Aynı ünitede çalışan işçiler tarafından düştüğü yerden çıkarılan Şenyiğit'e ilk müdahale işyeri doktoru tarafından yapıldı ancak kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ağrı'da içme suyu katliamı: 5 kişi öldü

Ağrı'da içme suyu katliamı: 5 kişi öldü

Ağrı merkeze bağlı Otlubayır köyünde ''içme suyu'' nedeniyle köylüler arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen olayda 5 kişi yaşamını yitirdi. Bir kişi de gözaltına alındı. Ağrı merkeze bağlı Otlubayır köyünde ''içme suyu'' nedeniyle çıkan kavgada 5 kişi öldü. Vali Vekili Bahadır Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkeze bağlı Otlubayır köyünde ''içme suyu'' nedeniyle çıkan silahlı kavgada 5 kişinin yaşamını yitirdiğini... Read more

Mayın dehşetini anlattı: Annem havaya uçtu

Mayın dehşetini anlattı: Annem havaya uçtu

Hakkari'deki hain saldırıda yaralanan Zeynep bebeğin ablası Sudenaz dehşet anlarını anlattı: "Arka koltukta oynuyordum. Annem havaya uçtu" Öznur Karslı'nın haberi Hakkari"deki saldırıda yaralanan ve iki parmağının kesilme ihtimali olan Zeynep bebeğin babası Hamit Kurt yaşananlara isyan ediyor. Saldırıda kaybettiği 23 yaşındaki eşi Şirin"i anlatırken gözyaşlarını tutamayan Kurt, "Eşimle birbirimizi çok sevdik ve kaçarak evlendik. Bayramda ailesini görmek istedi,... Read more

Erdoğan'ın "en önemli sırrı"nı açıkladı

Erdoğan'ın

Referandum sonuçları 'Hayır' kanadında ciddi rahatsızlıklar ve tartışma çıkarırken aslında 'Evet' büyük gücü AK Parti'de de rahatsızlık varmış. Eski danışmanı sonuçlar üzerinden Erdoğan'ın en önemli sırrını açıkladı... Başbakan Erdoğan'ın eski Danışmanı Ahmet Tezcan, Zaman gazetesindeki "Artık dayanamıyorum; Başbakan'ın en önemli sırrını açıklıyorum!" başlıklı yazısında Erdoğan'ın en önemli sırrını, "Haddini bilmesi" olarak açıladı. 'Derin... Read more

Abdullah Gül'ün gözaltına alınma öyküsü

Abdullah Gül'ün gözaltına alınma öyküsü

BM Genel Kurulu için Amerika'ya giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uçakta sohbet ettiği gazetecilere 12 Eylül askeri darbesinden sonra gözaltına alınışının öyküsünü anlattı. 1 ay tutulan Gül en çok ne düşünmüş? Öykü şöyle: 12 Eylül Harekâtı olduğunda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, çiçeği burnunda bir damattır. Evleneli henüz bir hafta olmuştur ve Kayseri"deki düğünden sonra İstanbul"a gelip Erenköy"de kiraladıkları bir eve yeni yerleşmişlerdir. Askeri müdahaleyi 12... Read more

8 çocuk babası evinin önünde infaz edildi

8 çocuk babası evinin önünde infaz edildi

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 8 çocuk babası 35 yaşındaki kişi evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Ankara'nın Elmadağ ilçesinde evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, işe gitmek için Hasanoğlan'daki Havuzbaşı Mahallesi'ndeki evinden çıkan 8 çocuk babası Menzeher Balcı'ya (35) evinin önünde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce ateş edildi. Koltuk altından giren kurşun kalbine saplanan... Read more

Malatya'da düğün dönüşü kaza: 7 ölü

Malatya'da düğün dönüşü kaza: 7 ölü

Şanlıurfa'dan Samsun'a gelin götüren ve yeni olduğu için üzerinde plaka bulunmayan minibüs elektrik direğine çarptıktan sonra devrildi. Yanmaya başlayan araçta gelin ve damat dahil 7 kişi yanarak yaşamını yitirdi. Malatya'nın Akçadağ ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Yaralıların kimlikleri belirlendi. Şanlıurfa'dan Samsun'a gelin götüren ve yeni olduğu için üzerinde plaka bulunmayan minibüsün, Tavşantepe mevkisi GAP Royal Otel yakınlarında... Read more

Ağrı'da içme suyu kavgası: 5 kişi öldü

Ağrı'da içme suyu kavgası: 5 kişi öldü

Ağrı merkeze bağlı Otlubayır köyünde ''içme suyu'' nedeniyle köylüler arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Meydana gelen olayda 5 kişi yaşamını yitirdi. Bir kişi de gözaltına alındı. Ağrı merkeze bağlı Otlubayır köyünde ''içme suyu'' nedeniyle çıkan kavgada 5 kişi öldü. Vali Vekili Bahadır Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkeze bağlı Otlubayır köyünde ''içme suyu'' nedeniyle çıkan silahlı kavgada 5 kişinin yaşamını yitirdiğini... Read more

Öcalan: Mayınlı saldırı PKK işi olabilir

Öcalan: Mayınlı saldırı PKK işi olabilir

Teröristbaşı Öcalan, avukatları aracılığı ile, örgüt yandaşlarının devletin üzerine yıkmaya çalıştığı hain saldırının PKK tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğine değindi ve kendisi ile yapılan görüşmelere dikkat çekti. Teröristbaşı Abdullah Öcalan, 9 kişinin hayatını kaybettiği Hakkari'deki bombalı saldırıyı eleştirdi. Öcalan'ın avukatları ile yaptığı görüşmenin notları, terör örgütüne yakın bi rinternet sitesinde yayınlandı. Sitede yer alan habere göre Öcalan,... Read more

Akdamar'ın 95 yıllık ayin hasreti bitti

Akdamar'ın 95 yıllık ayin hasreti bitti

95 yıl aradan sonra ilk kez bir günlüğüne ibadete açılan Akdamar Kilisesi'nde ayin taamamlandı. Ayini, Türkiye Ermenileri Patrikliği Ruhani Meclisi Patrik Genel Vekili Başpiskopos Aram Ateşyan yönetti. Sabah 07.30 sıralarında Van merkeze 45 kilometre uzaklıkta bulunan Gevaş ilçesindeki Akdamar İskelesi'ne gelmeye başlayan, aralarında Türkiye Ermeni Patrikliği Ruhani Meclis Başkanı Başrahip Tatul Anuşyan'ın da bulunduğu din adamları ile konuklar, teknelere alındı. 20 dakikalık tekne yolculuğunun... Read more

20 Eylül öncesi Ankara'da terör zirvesi

20 Eylül öncesi Ankara'da terör zirvesi

PKK'nın ateşkesi sonlandıracağı 20 Eylül'den önce Ankara'da terör zirvesi. Başbakan Erdoğan, Org. Koşaner, Kara Kuvvekeri Komutanı ve bakanlar Çiçek, Ergin, KKT Müsteşerı Güler ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan görüşüyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile bir araya geldi. Başbakan Erdoğan, Ankara'ya geldikten sonra Başbakanlık Resmi... Read more

Ordu'da kaza bir aileyi parçaladı: 2 ölü

Ordu'da kaza bir aileyi parçaladı: 2 ölü

Ordu'nun Ünye ilçesinde Rize'den İstanbul'a giden otomobil, Cüri mevkisinde orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Meydana galan kazada anne ve baba öldü, 3 yaşındaki çocuk sağ kurtuldu. Ordu'nun Ünye ilçesindeki trafik kazasında anne ve baba öldü, 3 yaşındaki oğulları yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Rize'den İstanbul'a giden Süleyman Pehlivan yönetimindeki 34 AR 0782 plakalı otomobil, Cüri mevkisinde orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Süleyman Pehlivan (38) ve eşi... Read more

Selimiye Camisi'ne defineciler dadandı

Selimiye Camisi'ne defineciler dadandı

Edirne'deki tarihi Selimiye Camisi avlusunda define arandığı iddiasına dair ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri geldi. Mermer blokun altında kazı yapıldığı tespit edildi. Edirne'deki tarihi Selimiye Camisi'nde ''define arandığı'' iddia edildi. Alınan bilgiye göre, Selimiye Camisi avlusunda define arandığı iddiasına dair ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, caminin avlusuna giriş için kullanılan 3 kapıdan, ana giriş kapısının 3 metre önündeki mermer blokun kaldırılarak, toprak... Read more

Bozdoğan'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Bozdoğan'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde henüz belirlenemeyen nedenle Yenice Mahallesi'nde iki kişi arasında kavga başladı. Kavga eden kişilere silahla saldırıldı. Olayda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Aydın'ın Bozdoğan ilçesindeki silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, ilçede fırıncılık yapan S.Ç, henüz belirlenemeyen nedenle Yenice Mahallesi'nde Oğuzhan Unat ve annesi Güldam Unat ile kavga etti. Kavganın büyümesi üzerine S.Ç, Oğuzhan ve Güldam Unat'a... Read more

AK Parti binasına ses bombası atıldı

AK Parti binasına ses bombası atıldı

Muş'un Malazgirt ilçesinde 100. Yıl Caddesi üzerindeki AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığı binasına, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı. Muş'un Malazgirt ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı binasına ses bombası atıldı. Alınan bilgiye göre, dün gece, 100. Yıl Caddesi üzerindeki AK Parti Malazgirt İlçe Başkanlığı binasına, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ses bombası atıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı... Read more

Mayın kurbanı Zeynep için umutlar sürüyor

Mayın kurbanı Zeynep için umutlar sürüyor

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ünsal Özgen, Hakkari'deki patlamada yaralanan Zeynep bebeğin bacaklarının fonksiyonlarını yitirdiğini söylemek için henüz erken olduğunu söyledi. Prof. Dr. Özgen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hakkari'deki terör saldırısından yaralı kurtulan 15 aylık Zeynep Kurt'un tedavi altında bulunduğunu ve durumunun netleşmesi için zamana ihtiyaç olduğunu kaydetti. Bacaklarında çok sayıda kırık ve ezilmeyle hastaneye gelen Zeynep... Read more

LSY birincisi okul Nallıhan'dan çıktı

LSY birincisi okul Nallıhan'dan çıktı

Ankara'nın Nallıhan ilçesindeki Bilal Güngör Anadolu Öğretmen Lisesi, Türkiye genelinde 154 Öğretmen Lisesi arasında Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'de büyük başarı göstererek birinci oldu. Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğünün açıkladığı istatistiklere göre Bilal Güngör Anadolu Öğretmen Lisesi yüzde 90.7 başarı oranına sahip olarak en başarılı okul kategorisinde en üst sırada yer aldı. Sıralamada ikinciliği, yüzde 90,3 başarı oranıyla Bursa Mustafa Kemal Paşa İbrahim... Read more

Menderes'i ipe götüren 10 konuşması

Menderes'i ipe götüren 10 konuşması

İdam edilişinin 49.yıl dönümünde Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı törenle mezarı başında anılan eski Başbakanlarımızdan Adnan Menderes'in açık açık meydan okuduğu, 10 "tehlikleli" konuşması derlendi... Mustafa Armağan'ın köşe yazısı Şehit edilişinin 49. yılında rahmetle andığımız Adnan Menderes yalnız mazlumluğu ile değil, çalışkan bir başbakan, usta bir polemikçi ve sözünü budaktan esirgemeyen bir hatip kimliğiyle, en önemlisi de yakın geçmişe ilişkin cesurca... Read more

CHP'nin türbanı danıştığı iki ilahiyatçı

CHP'nin türbanı danıştığı iki ilahiyatçı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun türban sorununu çözme vaadinde bulunamasından hemen sonra parti adına çalışma başlattığı duyurulmuştu. CHP heyetinin danıştığı iddia edilen kişiler arasında görüşleri çok tartışılan isim var. CHP'nin türban sorununun çözümü için başlattığı çalışmayı yürüten CHP Bilim Yönetim ve Kültür Platformu Başkanı Prof. Dr. Sencer Ayata'nın, görüş olarak Zekeriya Beyaz ve Yaşar Nuri Öztürk fikirleri tartışılan isimlere başvurduğu öne sürüldü. ... Read more

Ankara'da üçlü terör zirvesi toplanıyor

Ankara'da üçlü terör zirvesi toplanıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı ve Kamu Güvenliği Müsteşarı ile Ankara'da terör zirvesinde buluşacak. Gündemde ise son mayınlı saldırı ve ortaya atılan iddiaların konuşulacağı öğrenildi. Ayrıntılar gelecek

1'den 11. sınıfa kadar... Ücretsiz ders kitapları hazır

1'den 11. sınıfa kadar... Ücretsiz ders kitapları hazır

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni eğitim-öğretim yılında, ilköğretim, ortaöğretim ve açıköğretim öğrencileri için toplam 193 milyon 925 bin ücretsiz ders kitabı dağıtacak. Bu eğitim-öğretim yılında Ermeni okullarında okuyan öğrenciler de Ermenice hazırlanan ders kitaplarını ücretsiz alacak. Ders kitapları, okulların açılacağı yarın öğrencilerin sıralarında poşetler içinde hazır olacak. MEB Yayımlar Dairesi Başkanı Aziz Zeren, AA muhabirine yeni eğitim-öğretim yılı için... Read more

Ağrı'da köylüler çatıştı: 5 kişi öldü

Ağrı'da köylüler çatıştı: 5 kişi öldü

Ağrı- Otlubayır'da aralarında husumet bulunan köylüler çatıştı. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ayrıntılar gelecek

Atalay: Mayınlı saldırında iki yeni bilgi var

Atalay: Mayınlı saldırında iki yeni bilgi var

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Hakkari'nin Geçitli köyü yakınlarındaki mayınlı saldırıyla ilgili iki yeni bilgiye ulaştıklarını söyledi. Atalay, olay yeri inceleme ekiplerinin araştırmalarının sürdüğünü belirtti. İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Hakkari'nin Geçitli köyü yakınlarında bir minibüsün geçişi sırasında yola döşenen mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 9 sivil vatandaşın ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan terör saldırısından yaralı kurtulan 15... Read more

Menderes'i ipe götüren 10 konuşma

Menderes'i ipe götüren 10 konuşma

İdam edilişinin 49.yıl dönümünde Başbakan Erdoğan'ın da katıldığı törenle mezarı başında anılan eski Başbakanlarımızdan Adnan Menderes'in açık açık meydan okuduğu, 10 "tehlikleli" konuşması derlendi... Mustafa Armağan'ın köşe yazısı Şehit edilişinin 49. yılında rahmetle andığımız Adnan Menderes yalnız mazlumluğu ile değil, çalışkan bir başbakan, usta bir polemikçi ve sözünü budaktan esirgemeyen bir hatip kimliğiyle, en önemlisi de yakın geçmişe ilişkin cesurca... Read more

16 milyon öğrenci ders başı yapacak

16 milyon öğrenci ders başı yapacak

2010-2011 eğitim-öğretim yılı yarın başlıyor. Yaklaşık 16 milyon öğrenci ile 600 bin öğretmen ders başı yapacak. Öğrenciler üç ay süren yaz tatilinin ardından yarın, 17 Haziran 2011'e kadar sürecek yeni eğitim öğretim yılı maratonuna başlayacak. Okul öncesi eğitimin geçen yıl zorunlu tutulduğu il sayısı bu eğitim-öğretim yılında 32'den 57'ye yükseldi. Okul öncesi eğitimin bazı illerde zorunlu tutulmasıyla okul öncesi eğitimden yararlanan çocuk sayısı 980 binden 1 milyon 100 bine... Read more

Bahçeli, Arınç'ı 500 metreden takip etti

Bahçeli, Arınç'ı 500 metreden takip etti

729. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri'ne katılan Devlet Bahçeli, tüm ısrarlara rağmen Bakanlar Bülent Arınç, Faruk Çelik ve BBP Lideri Topçu'nun yanına oturmadı. Yürüyüş kortejinde ise bakın ne yaptı. Deniz Açık'ın haberi 729. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Devlet Bakanı Faruk Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Abdülhamid'in torunları Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ve... Read more

Yeni Konu aç

Gösteriliş ayarları
Gösterilen 18631 den 18660 ´e kadar. Toplam 19550 Konu bulunmuştur.
Sıralama şekli Sıralama şekli
Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan. Sıcak Konu yeni Mesaj yazılmış olunca bu Resim gösterilir
Yeni Mesaj yok Yeni Mesaj yok En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan. Sıcak Konu yeni Mesaj yazılmamış olunca bu Resim gösterilir
Konu Kapatılmıştır Konu Kapatılmıştır