Beykoz'da yoldaki deodorant şişelerinin patlaması üzerine alev alan TIR, sürücüsüne zor anlar yaşattı. Yanan dorseyi TIR'dan ayıran sürücü, yoldaki su birikintisinden şişeye su doldurarak yangını söndürmeye çalıştı.
Iğdır'dan Kağıthane'ye tekstil malzemeleri taşıyan Beytullah Gökçe'nin kullandığı 76 DC 339 plakalı TIR'a bağlı 76 DC 340 dorse, E-6 Karayolu Kavacık yol ayrımı yakınında bir anda alev aldı. Yangını gören sürücü, yol kenarına çektiği TIR'ı dorsesinden ayırdı. İtfaiye ekiplerine haber veren Beytullah Gökçe, eline aldığı su şişesini yoldaki su birikintisi ile doldurarak yangına müdahale etmeye çalıştı.
Ancak alev alev yanan dorseyi söndürmek kolay olmadı. Bu sırada yoldan geçen bir beton mikserinin sürücü, TIR sürücüsünün yardımına yetişti. Beton mikserinden uzatılan hortumla yangına müdahale edildi. İtfaiye ekipleri olay yerine ulaşıncaya kadar yangın kontrol altına alındı. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptı.
Çıkan yangın sonucu TIR'ın dorsesindeki tekstil malzemeleri kullanılamaz hale geldi. TIR sürücüsü Beytullah Gökçe, yangının yol üzerine bırakılan deodorant şişelerinin patlaması nedeniyle çıkmış olabileceğini belirterek, "Yolda şişeler varmış. Onlar patlayınca alev aldı. Hemen sağa yanaştım. Kağıthane'ye malzeme götürüyordum. Ben nakliyeciyim" dedi.
Yangının kesin nedeni araştırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.