'Kararımızı birlik ve beraberlik için erteledik'   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-18-2010 (15:37)   Son Mesaj: 12-18-2010 (15:37)    Cevap: 0    Gösterim: 618  

    12-18-2010

    'Kararımızı birlik ve beraberlik için erteledik'

    'Kararımızı birlik ve beraberlik için erteledik'


    Trabzonspor'un 61. Genel Kurulu, dilek ve temenni bölümünde yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

    Genel kurulun bu bölümünde söz alan Futbol Federasyonu Eski Yöneticisi İbrahim Usta, genel kurul öncesi başkanlığa adaylığı için bazı çalışmalar yaptığını, ancak Trabzonspor'un ligde iyi bir konumda olmasından dolayı bunu ileri tarihlere ertelediğini söyledi.
    En yakın rakibine 5 puan, yıllarca mücadele ettiği İstanbul takımlarına karşı 10-12 puan fark atmış bir takımın genel kurulunda bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Usta, ''Uzun süre arkadaşlarımla kongreye birlikte hazırlandık. Bu yolda çok mesafe kat ettik. Hiç kimsenin küçümsemeyeceği güç arkamızda oldu'' dedi.

    Bu çalışmaları Trabzonspor'u iyi bir yere getirmek amacıyla yaptıklarını anlatan Usta, şöyle konuştu:

    ''Trabzonspor'un 1970-80 yıllarındaki başarılı günlerini yakalaması için yola çıkmıştık. Geldiğimiz noktada öyle bir durum oldu ki Trabzonspor, o başarılı yılları yakalamaya başladı. Samimi olan, gerçekten yüreğinde Trabzonspor sevgisi olan insanlar olarak bununla gurur duymalıyız. Kamuoyunun nabzını tutarak Trabzonspor'un şampiyonluğa koştuğu dönemde yönetime destek verilmesinin hedefe kısa sürede emin adımlarla ulaştırılabileceğini düşünerek böyle bir karar aldık. Bir birlik, beraberlik ve tek vücut olunması münasebetiyle ileri tarihlere başkanlık kararımızı erteledik. Tek sebebi Trabzonspor'un birlik ve beraberliğidir.''

    1996 yılında kaybedilen şampiyonluğun acısının halen daha içlerinde olduğunu ifade eden Usta, bu yıl aynı acıyı tekrar yaşamamak için herkesi Trabzonspor'un arkasında olmaya davet ettiğini kaydetti.

    Konuşmaların ardından divan kurulu, kulüp organlarına aday olanların isimlerini okuyarak, genel kurulun bugünkü bölümünün tamamlandığını bildirdi.

    -YARIN SEÇİM BÖLÜMÜ-

    Trabzonspor'da genel kurulun ikinci gününde seçim yapılacak. Genel kurula tek liste ile giren Başkan Sadri Şener'in haricinde başka bir aday bulunmuyor.

    Şener'in asil listesinde şu isimler yer alıyor:

    ''Nevzat Şakar, Necmettin Aytekin, Hasan Yener, Coşkun Çebi, Mehmet Tunç, Recep Denizer, Emin Kahraman, Temel Tarık Kazancıoğlu, Temel Soyyiğit, Kazım Tuncay Bekiroğlu, Nevzat Aydın, Şener Pul, Yılmaz Büyükaydın ve Raif Akar.''

    Ayrıca yönetim kurulu başkanlığı ve asil üyeliği için Akın Çelik ve Necmettin Kumuş'un da divan kuruluna bireysel olarak başvuruda bulundukları belirtildi.




    'Kararımızı birlik ve beraberlik için erteledik' Yorumları