CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, TBMM’de dün düzenlediği basın toplantısında, AK Parti’li milletvekillerinin kendisiyle ilgili karşılıksız çek suçlamaları anımsatılınca gözyaşlarına hakim olamadı.
Kulkuloğlu, ihaleye aracılık yaptığı belgeye cevap yerine malvarlığını kaybetmekten yakındı
CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuoğlu, Kayseri"deki iddialarla ilgili düzenlediği basın toplantısında belediye ihalelerine aracılık ettiğiyle ilgili kısmı es geçti. Dün star"da yer alan haberde, Kulkuloğlu, ihaleyi alması için devreye girdiği işadamı Türker Horoz"a iş bittikten sonra telefonda "Benim de bir sıkıntım var" demişti.
Meclis(te yaptığı açıklamada bu konuya hiç girmeyen Kulkuloğlu, hakkındaki icra dosyalarıyla tüm varlığını kaybettiğini söyleyerek ağladı.
İktidar ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül"le ilgilli suçlamalarını sürdüren Kulkuloğlu, "Ben batmışım, hırsızlık ise yüz kızartıcı suç. Hiç kimse çıkıp da istifa et kardeşim demiyor. Sonra çıkıp, şu kadar borcu var, şu kadar davası var diyor. 350 icra davası dosyam vardı. Maaşımla ödeyerek bunu 70"e düşürdüm"" dedi.
Star