Darp edilen doktor şikayetçi oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-17-2010 (18:07)   Son Mesaj: 12-17-2010 (18:07)    Cevap: 0    Gösterim: 704  

12-17-2010

Darp edilen doktor şikayetçi oldu

Darp edilen doktor şikayetçi oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, hastası ve hastasının kocası tarafından darp edildiğini iddia eden doktor polise şikayette bulundu.

Bodrum Devlet Hastanesinde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hakan Bayraktar, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastası F.Ü'nün 15 Aralıkta hastaneye yattığını, aynı gün tedavisi tamamlanan hastaya, kontrolde tekrar müdahale yapma gereksinimi doğduğunu belirtti.
    Hastanın ''uyumsuzluğu'' nedeniyle ilaç tedavisi uygulanmak üzere taburcu edildiğini, bu noktaya kadar herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını anlatan Bayraktar, bu gelişmelerin ardından F.Ü. ve eşi M.Ü'nün dün hastanenin bahçesinde önünü kestiklerini iddia ederek, şöyle konuştu:

''Biz eşiyle ile normal bir şekilde konuşurken. F.Ü. arkadan sağ kulağıma bir tokat vurdu. Tokat darbesiyle elimde bulunan çay döküldü. Daha sonra bu iki kişi beni darp etti. Hemen Başhekimlik Binası'na koştum ve kapıyı kapattım. Aldığım darbeler sonucu sağ kulağımda işitme kaybı oluştu. İşitme kaybının kalıcı olup olmadığı 1 ay sonra belli olacak. Elimde, dökülen çay nedeniyle birinci derecede yanık oluştu. Sağ kulak zarımda kanama meydana geldi. Hastaneden 10 gün 'iş göremez' raporu aldım. Daha sonra polise giderek şikayetçi oldum.''

Tedavi ettiği hastası tarafından darp edilmesinin kendisini çok üzdüğünü de ifade eden Bayraktar, istifa dilekçesini yazdığını ve beklediğini söyledi.

F.Ü. de AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayraktar'ın kendisine kötü davrandığını iddia ederek, ''4 aylık hamileydim. Doktor bana ultrasona baktıktan sonra çocuğumun baş kısmında sorun olduğunu ve alınması gerektiğini söyledi.

F.Ü, ''Bunun üzerine bir dizi tedavi uygulandı. Ancak doktor yeterli özeni göstermedi ve tedavim yarım kaldı. Ben hastaneden ayrılırken eşimle kendisini bahçede gördüm. Bir tartışma yaşandı ve bende bir tokat attım. Ancak mağdur olan biziz zor durumda kaldık'' diye konuştu.

Darp edilen doktor şikayetçi oldu Yorumları