2 ilden Kılıçdaroğlu'na kurultay desteği   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-15-2010 (16:37)   Son Mesaj: 12-15-2010 (16:37)    Cevap: 0    Gösterim: 633  

12-15-2010

2 ilden Kılıçdaroğlu'na kurultay desteği

2 ilden Kılıçdaroğlu'na kurultay desteği

CHP'nin büyük kurultayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na Antalya ve Aydın teşkilatlarından tam destek geldi.

CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken, İl Yönetim Kurulunun, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek verdiğini söyledi.

İl binasında basın toplantısı düzenleyen Özer Ülken, cumartesi günü yapılacak CHP'nin büyük kurultayında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek vereceklerini belirtti. Ülken, ''İl Yönetim Kurulu, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun istediği gibi 'blok listeye tam destek verme' kararı aldı. İl örgütümüz tüm birimleriyle büyük kurultaya hazırdır. Yeni Parti Meclisimizin oluşmasına tüm yönetimimizle ve delegelerimizle destek vereceğiz'' dedi.
    Ülken, Antalya örgütünün Türk siyasetinin belirlenmesinde önemli rol oynadığını, eski genel başkanlarının Antalyalı olduğunu, Kemal Kılıçdaroğlu'na da ilk destek veren örgütlerin başında geldiklerini anlatan

Bir gazetecinin, ''Antalyalı olan eski Genel Başkan Deniz Baykal çarşaf liste istiyor ama siz blok listeye destek veriyorsunuz'' sözleri üzerine Ülken, şunları söyledi:

''Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal'ın çarşaf liste konusunda bize bir telkini olmadı. Baykal, örgütün verdiği karara her zaman saygı duydu. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, bu cuma günü Ankara'da il başkanlarını bir araya getiriyor. CHP'de birlik ve beraberlik devam edecek. CHP kurultayı, çok net bir şekilde Genel Başkanımızın arzusu yönünde çıkacaktır. Buna ben de inanıyorum. Kurultayda hiç bir sıkıntı olmayacak. CHP'nin artık hata yapma şansı yok, bunun bilincindeyiz.''

AYDIN İL BAŞKANI AYTUR: ''AYDIN'IN KURULTAY DELEGELERİ, GENEL BAŞKANIMIZIN HAZIRLADIĞI LİSTEYE OY VERECEK''

CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur, ''Aydın'ın kurultay delegeleri, Genel Başkanımızın hazırladığı listeye oy vereceklerdir'' dedi.

Aytur, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, CHP'nin ilçe başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ve halkla yaptıkları toplantı ve istişarelerin ardından, CHP Aydın İl örgütünün kurultay görüşlerinin netleştiğini ifade etti.

''Aydın'daki tüm örgütlerimiz, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklemektedir'' diyen Aytur, şöyle konuştu:

''Yine bu iktidar koşusunda, parti meclisimizin de Sayın Genel Başkanımızın isteği doğrultuda yapılması konusunda da örgütlerimiz karar vermiştir. O yönüyle Aydın'ın kurultay delegeleri, Genel Başkanımızın hazırladığı listeye oy vereceklerdir. Genel Başkanımızı, 18 kurultay delegesi de destekliyor. Çarşaf listeyle kurultaya gidilmesini Aydın örgütü uygun bulmamaktadır.''

Aytur, ''Gönlümüz, parti meclisine Aydın'dan bir arkadaşımızın girmesini ister ama bu konuda tam yetkili Genel Başkanımızdır'' dedi.

2 ilden Kılıçdaroğlu'na kurultay desteği Yorumları