Konya'da bir ağıldaki 20 küçükbaş hayvan, bekçi köpekleri zehirlendikten sonra çalındı.
Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Merdum, merkez Karatay ilçesi Taşra Karaaslan Üzümcü Mahallesi'nde evinin yanında bulunan ağıldan sesler geldiğini fark etti.
Dışarıya çıktığında bir minibüsün hızla uzaklaştığını gören Merdum, elektrikler kesik olduğu sırada köpeklerin zehirlenerek öldürülüp ağıldaki 20 koyunun çalındığını fark edince polisi aradı.
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri ile komşuların araması sonucu, minibüs terk edilmiş halde, koyunlar da yakınlardaki inşaatın girişinde bulundu.
Koyunlar, Hüseyin Merdum'a teslim edildi.
-MUDANYA'DA HIRSIZLIK ZANLILARI YAKALANDI
Bursa'nın Mudanya ilçesinde marketten hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 kişi yakalandı.
Eski Mudanya-Bursa yolundaki bir marketin soyulduğu ve hırsızların beyaz otomobille kaçtığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, 16 P 5216 plakalı otomobili durdurdu.
Otomobilde yapılan aramada, marketten çalındığı belirlenen 100 paket sigara ile bir miktar içki ve bozuk para ele geçirildi.
Araçta bulunan Naim A. (25), Mehmet Ö. (19) ve Bayram S. (19) gözaltına alındı.
Zanlıların, sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
-NEVŞEHİR'DE ESRARLA YAKALANAN KİŞİ TUTUKLANDI
Nevşehir'de esrarla yakalanan kişi tutuklandı.
Polis ekipleri, uyuşturucu kullanan ve satan kişilere yönelik çalışmalar kapsamında Osmanlı Caddesi'nde 2 kişinin üzerini aradı.
Zanlılardan birinin üzerinde 10 gram esrar ele geçirildi.
Söz konusu iki kişinin evlerinde de bin 266 gram esrar maddesi bulundu.
Adliyeye sevk edilen 2 zanlıdan biri tutuklandı.
-CEYHAN'DA ESRARLA YAKALANAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI
Adana'nın Ceyhan ilçesinde 60 gram esrarla yakalanan 2 kişi tutuklandı.
Polis ekipleri, sokakta uyuşturucu satan Doruk Şahin (18) ile Cumali Kırkafa'yı (24) Bota Mahallesi'nde yakaladı.
Çok sayıda sabıkaları bulunduğu belirlenen zanlıların evleri ve iş yerlerinde 12 paket halinde toplam 60 gram esrar ele geçirildi.
Zanlılar tutuklandı.