Gazi Üniversitesi akademisyen alacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-14-2010 (15:49)   Son Mesaj: 12-14-2010 (15:49)    Cevap: 0    Gösterim: 868  

12-14-2010

Gazi Üniversitesi akademisyen alacak

Gazi Üniversitesi akademisyen alacak

Gazi Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere 2 profesör, 9 doçent ve 10 yardımcı doçent alacak.

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünün öğretim elemanı alımına ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.
    Duyuruya göre profesör ve doçent kadrosuna müracaat edecek adaylar daimi statüde çalıştırılacak.

Adaylar başvurularını 15 gün içinde Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.

Alınacak olan öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar ve sayıları şöyle:

''Diş Hekimliği Fakültesinin klinik diş hekimliği bilimleri bölümü (1 yardımcı doçent),

Fen Edebiyat Fakültesinin fizik bölümü (1 profesör),

Fen Edebiyat Fakültesinin fizik, kimya, matematik, Türk Halk Bilimi, Türk Dili ve Edebiyatı bölümü (6 doçent, 1 yardımcı doçent),

Gazi Eğitim Fakültesinin yabancı diller eğitimi bölümü (1 yardımcı doçent),

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin iktisat bölümü (3 doçent),

Tıp Fakültesinin cerrahi, dahili ve temel tıp bilimleri bölümleri (1 profesör, 6 yardımcı doçent),

Tapu ve Kadastro Meslek Yüksek Okulu (1 yardımcı doçent)''

Yardımcı doçent kadrosuna profesör ve doçentler, doçent kadrosuna da profesörler müracaat edemeyecek.

-KAYSERİ KARAÖZÜ BELEDİYESİ İTFAİYE ERİ ALACAK-

Bu arada Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesi Karaözü Belediye Başkanlığı, lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin işletme bölümünden mezun, bayan veya erkek (ilk defa atanacak) 1 itfaiye erini sözlü sınavla alacak.

Karaözü Belediye Başkanlığının gazetelerde yer alan duyurusuna göre 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 2010 yılı kamu personeli seçme sınavına (KPSS lisans) girmiş ve KPSSP3 puan türünden 51 ve üzerinde puan alan adaylar arasında, en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen sayıların 3 katı aday arasından, dayanıklılık ve sözlü sınavla 1 itfaiye eri alınacak.

Sınav, Karaözü Belediye Başkanlığında 22 Aralık 2010 tarihinde saat 14.00'te sözlü olarak gerçekleştirilecek.

Adaylar başvurularını 20-21 Aralık 2010 tarihlerinde, Karaözü Belediye Başkanlığına şahsen yapacaklar.

Posta ile yapılan müracaatlar ise kabul edilmeyecek.

Gazi Üniversitesi akademisyen alacak Yorumları