'Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun son şansı'   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 12-10-2010 (12:36)   Son Mesaj: 12-10-2010 (12:36)    Cevap: 0    Gösterim: 617  

    12-10-2010

    'Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun son şansı'

    'Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun son şansı'


    İl başkanlarına hitap eden Başbakan Erdoğan, teşkilatları 2011 seçimleri için uyardı. Banka hesapları iddiası için kendinen belge isteyen Kılıçdaroğlu'nun muhtarlıktan alamadığı kağıtla vurdu, "Sen kimsin" diye sordu.

    Başbakan Erdoğan konuşmasında şunları kaydetti:

    Özellikle genç nesil 8 yılda Türkiye'yi nerelere getirdiğimiz bilmiyor. Türkiye'yi nereden aldığımızı, nerelere taşıdığımızı sabırla anlatacağız...

    Halkla, hangi partiye oy verdiğini gözetmeden ayrımcılık yapmadan yaklaşacağız.

    Derdimiz oylarımızı muhafaza etmek, üzerine bir kaç puan eklemek değil, Türkiye'nin tamamına seslenmektir.

    Muhalafet partileri için 2011seçimleri çok büyük bir sınva olacak. 2011'de başarısız olurlarsa seçmenlerinin yüzlerine bakamayacaklar. Bu yüzden üslupları gittikçe hırçınlaşıyor. Böyle prim toplamaya çalışıyorlar.

    Hakaret ve iftira bumarangdır. Döner sahibini bulur. CHP ve MHP seçmenin liderlerinin dil ve üslubundan rahatsız olduklarını biliyorlar.

    O insanlar hakaret edilenlerin, kendi ülkelerinin Başbakanı ve Bakanları olduğunu biliyorlar.

    Baktılar ki Wikileaks belgeleri, Ergenekonla benzer bir işi yapıyor, aynı vazifeyi görüyor, sorgusuz, sualsiz Wikileaks belgelerine sarıldılar.

    İftirayı dahi kendileri üretemiyorlar, yabancı diplomatlardan ödünç alıyorlar. Yabancı internet sitelerinin iddialarını alıp bunun borazanlığını yapıyorlar.

    En sert şekilde böyle bir şey olmadığını söylediğimizde yüzleri kızaracağı yerde, utanacakları, sıkılacakları yerde 'belgesini getir' diyorlar.

    Yahu sen 12 Eylül Halk Oylamasında gidip muhtardan belgeni alamadın, oy kullanamadın. Şimdi kalkmış bizden belge istiyorsun. Belge kim, sen kim.

    Ben 'ispat edin, hesapları bulun hem o hesaplardaki paraları, hem mal varlığımı size bağışlayacağım' diyorum. Açıklama yapıyor 'biz haram para istemeyiz'. Anadolu'da bir söz vardır 'her boyayı boyadın bir fıstık yeşili kaldı' diyor.

    ÖĞRENCİLERİN YUMURTA ATMA OLAYI

    Üniversitelerde, baskı ve şiddet uygulamayı özgürlük arayışı gibi gösterenler, demokrasi perdesi aldında faşizm yapmaktadırlar.

    'Fırsat olsa tavsiye ederdim, bu kadar bol paranız var, şöyle yapın güzel yapın, akşam omlet yeyin derdim. Orda kalkıyorsunuz sizin öğretmeniniz durumunda olanlara yumurta atıyorsunuz. Bu nasıl bir özgürlük




    'Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun son şansı' Yorumları