D-100'de 6 aracı ezen kamyon devrildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-10-2010 (09:07)   Son Mesaj: 12-10-2010 (20:06)    Cevap: 1    Gösterim: 1050  

12-10-2010

D-100'de 6 aracı ezen kamyon devrildi

D-100'de 6 aracı ezen kamyon devrildi

Avcılar'da aşırı hızlı yapan tuğla yüklü kamyon kontrolden çıkarak D-100 karayolunda seyreden 6 araca çarptı ve ters döndü. Trafiğin kilitlenmesine neden olan kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaralandı.

Aşırı hızlı tuğla kamyonu 6 aracı biçti: 3 yaralı
    Kaza, saat 05.45 sıralarında D-100 karayolu Topkapı istikameti Avcılar Şükrübey mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir tuğla kamyonu, yoğun yağışın da etkisiyle kontrolden çıkarak otoyolda seyreden araçlara çarptı. Kaza sonrası ters dönen kamyona arkasından gelen bazı araçlar da çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile birlikte Avcılar - Topkapı istikametinde trafik kilitlendi. Aşırı yağış nedeniyle polisler de işini yapmakta zorlandı. Kaza nedeniyle kamyonda bulunan tuğlalar da yola saçıldı.

D-100'de 6 aracı ezen kamyon devrildi Yorumları

Permalink - Mesaj no 1  12-10-2010, 20:06

--->: D-100'de 6 aracı ezen kamyon devrildi

Arkadaşlar ben bugün okula gidecektim sabah saat 7 de çıktım dersimiz 9 da başlıyordu o yüzden ama yine yetişemedimm dolmuşa bindim ama dolmuş iğdaşa gelince trafiğe takıldı ordan indim sahile doğru yürüdüm üstümde mont yok hırkada yok şemsiyede yoktu şapka denen hiç bir şey yoktu donmaktan okulun hırkası ince onu basıma örttüm ıslanmasın die ama yinede ıslandım pantolonum felan feci şekilde ıslandı okulaa saat 11 civarlarında vardım neden yürülmüoo bile o yüzdenn ama hocalarımızda trafiğe takılmışş o yüzdenn dersler boş geçti çok sevinçliyim ama ben hasta olmuşum allahtan beden dersi eşortmanlarımız var onları giydik hemen .d
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci