AKP'li Taşçı'yı bıçaklayan zanlı ifade verdi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-07-2010 (18:08)   Son Mesaj: 12-07-2010 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 524  

12-07-2010

AKP'li Taşçı'yı bıçaklayan zanlı ifade verdi

AKP'li Taşçı'yı bıçaklayan zanlı ifade verdi

Konya'nın Beyşehir ilçe Belediye Başkanı İzzet Taşcı'yı bıçakladığı ileri sürülen zanlı ifade verdi. Zanlı ''Kendimi kaybettim ve yanımda taşıdığım bıçaklardan birisiyle başkan'a iki kez vurduğumu hatırlıyorum'' dediği öğrenildi.

Konya'nın Beyşehir ilçe Belediye Başkanı İzzet Taşcı'yı bıçakladığı ileri sürülen zanlının, nöbetçi mahkemede verdiği ifadesinde, ''Kendimi kaybettim ve yanımda taşıdığım bıçaklardan birisiyle başkan'a iki kez vurduğumu hatırlıyorum'' dediği öğrenildi.
    Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgulamasında susmayı tercih ederek güvenlik güçlerine ifade vermeyen zanlı Y.B'nin tutuklanmasına karar verilen nöbetçi mahkemede yaptığı savunmasında, olayda Taşcı'yı öldürme kastı olmadığını söylediği belirtildi.

Cuma namazı çıkışında Başkan Taşcı'nın yanına yaklaştığını bildiren zanlı Y.B'nin ifadesinde, ''Başkan'a '10 dakika zaman ayırabilir misiniz, bu çok önemli' dedim. Bana; 'seninle görüşecek bir şeyim yok' dedi. Kendimi kaybettim ve yanımda taşıdığım bıçaklardan birisiyle Başkana iki kez vurduğumu hatırlıyorum'' dediği kaydedildi.

''Taammüden adam öldürmeye teşebbüs'' suçlamasıyla tutuklanan ve müebbet hapis istemiyle yargılanacak olan zanlının, 17 yaşından bu yana psikolojik tedavi gördüğü ifade edildi.

Konya'nın Beyşehir ilçe Belediye Başkanı İzzet Taşcı, 3 Aralıkta Cuma namazı çıkışı Y.B'nin bıçaklı saldırısına uğramış ve hastaneye kaldırılmıştı. Aynı gün teslim olan şüpheli Y.B, olaydan bir gün sonra tutuklanmıştı.

AKP'li Taşçı'yı bıçaklayan zanlı ifade verdi Yorumları