Oğuz Haksever'den konuğa ince ayar!-   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-07-2010 (10:18)   Son Mesaj: 12-07-2010 (10:18)    Cevap: 0    Gösterim: 763  

    12-07-2010

    Oğuz Haksever'den konuğa ince ayar!-

    Oğuz Haksever'den konuğa ince ayar!-


    NTV'nin usta ismi Oğuz Haksever, polisin öğrencilere gösterdiği şiddeti savunup, gösteriyi eleştiren Polis Akademisi Öğretim Görevlisi İdris Bal'ı canlı yayında fena bozdu.



    Polise dönük 'orantısız şiddet' eleştirileri NTV ekranlarında masaya yatırıldı. Programa moderatör Oğuz Haksever'in tepkisi damga vurdu.
    Öğrencilerin düzenlediği protesto gösterisinin polis tarafından orantısız bir şiddet uygulamasıyla bastırılması NTV'de ilginç bir tartışmaya neden oldu. Beşiktaş-Bursaspor maçı önce yaşanan 'holigan terörü' karşısında öğrencilere gösterilmeyen 'hoşgörünün' gösterilmesi üzerine derinleşen eleştirilerin ele alındığı programa Polis Akademesi Öğr. Görevlisi İdris Bal konuk oldu. Bal, polisin protesto gösterisinde uyguladığı şidetti savununca Oğuz Haksever'den çarpıcı bir tepki gördü.

    İdris Bal, protesto gösterilerini 'ülkeyi istikrarsızlığa sürükleme amacıyla' yapıldığını söyleyerek söze başaldı. Bal, öğrencilerin gösterisini 'illegal' olarak niteleyip, gösterinin 'organize' olmasını da 'tehlikeli' bulunca Oğuz Hakseverkonuğunu fena bozdu. Bir protesto gösterisinin 'organize' olması kadar doğal bir şeyin olmadığını söyleyen Haksever, 'İllegal gösteri ne demek?' diye sordu. 'Protesto gösterisinin illegal olması ne demektir? Cahilliğimi bağışlayın ama hukukta illegal gösteri diye bir şey yok' diyerek Bal'a tepki gösteren Haksever, konuğunun geri adım atmasını sağladı.

    Gazeteciler.com




    Oğuz Haksever'den konuğa ince ayar!- Yorumları