En iyi Symbian^3 uygulamaları   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-03-2010 (19:41)   Son Mesaj: 12-03-2010 (19:41)    Cevap: 0    Gösterim: 1051  

12-03-2010

En iyi Symbian^3 uygulamaları

Symbian^3'lü yeni bir akıllı telefon sahibiyseniz telefonunuzda bu yazılımların yer almasında fayda var. İşte Symbian^3 için geliştirilmiş en faydalı ve en yeni mobil uygulamalar.

Nokia N8 ile birlikte pazara hızlı bir giriş yapan Symbian Vakfı, üçüncü nesil Symbian ile pazardaki konumunu korumaya çalışıyor.

Symbian^3'e geliştiriciler de yakın ilgi gösteriyor. Birçok popüler Symbian uygulamasının yenilenen sürümlerinin yanı sıra daha önce farklı mobil işletim sistemlerinden aşina olduğumuz yazılımlar da Symbian^3 saflarında yer almaya başlamış durumda.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net bu çiçeği burnunda işletim sistemi için en iddialı uygulamaları biraya getirdi.

Nokia Battery Monitor

Cep telefonlarının pil tüketim değerleri hemen her mobil kullanıcısının ortak sorunudur. Pil ömürleri yükselmiş olsa da gerek telefonlardaki donanımların güçlenmesi, gerekse mobil içeriklerin daha fazla güce ihtiyaç duymaları sorunun çözümünde önemli bir engel olarak durmaktadır. Nokia'nın buradan hareketle geliştirdiği ilginç bir yazılımı mevcut.

Tüm Uygulamaları Görmek İçin Tıklayınız

:: Sizin Symbian^3'lü telefonunuzda vazgeçemediğiniz bir yazılım var mı?

SDN - ShiftDelete.Net

En iyi Symbian^3 uygulamaları Yorumları