Üç üniversite akademik personel alacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 12-01-2010 (15:19)   Son Mesaj: 12-01-2010 (15:19)    Cevap: 0    Gösterim: 631  

12-01-2010

Üç üniversite akademik personel alacak

Üç üniversite akademik personel alacak

Karamanoğlu Mehmetbey (Karaman), Karabük, Karatekin (Çankarı) ve Adnan Menderes (Aydın) Üniversitesi Rektörlükleri, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere profesör, doçent ve yardımcı doçent alacak.

Alımlara ilişkin duyurular, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.
    Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü devamlı statüde, Edebiyat Fakültesinin Yeniçağ tarihi anabilim dalı için 1 profesör alımında bulunacak.

Adaylar başvurularını 15 gün içinde, Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına yapacaklar.

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü daimi statüye göre 1 profesör alacak.

Mühendislik Fakültesinin endüstri mühendisliği anabilim dalında görevlendirilmek üzere endüstri mühendisliği lisans mezunu 1 profesör alınacak.

Müracaatlar 15 gün içinde Karabük Üniversitesi Rektörlüğüne yapılacak.

ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlüğü ise Edebiyat ve Fen Fakültesinde istihdam edilmek üzere 6 doçent, 8 yardımcı doçent alacak.

Öğretim üyelerinin görev yapacağı bölümler şöyle:

''Edebiyat Fakültesi: Batı dilleri ve edebiyatı, felsefe, eğitim bilimleri, sosyoloji, eğitim bilimleri,Fen Fakültesi: Kimya''

Geniş bilgi, Karatekin Üniversitesi Rektörlüğünün www.karatekin.edu.tr web sayfasından temin edilebilecek.

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Öte yandan Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü, daimi statüde 1 doçent ve 1 profesör alacak.

Tıp Fakültesinin cerrahi tıp bilimleri bölümü için jinekolojik onkoloji alanında ve postpartum kanama konusunda çalışmaları olan 1 profesör, perinatoloji alanında çalışmaları olan ve bu alanda en az 6 ay süreyle yurt dışında çalışmış 1 doçent alınacak.

Adaylar başvurularını 15 gün içinde şahsen Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.

Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Üç üniversite akademik personel alacak Yorumları