Hesfiber Fabrikası icra yolu satılıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-29-2010 (16:19)   Son Mesaj: 11-29-2010 (16:19)    Cevap: 0    Gösterim: 666  

    11-29-2010

    Hesfiber Fabrikası icra yolu satılıyor

    Hesfiber Fabrikası icra yolu satılıyor


    Kayseri'nin Hacılar İlçesinde Kurulu Bulunan Hesfiber Fabrikası icra yolu ile satışa çıkarıldı.

    Hacılar İlçesinde kurulu bulunan Büyükmıhçı Şirketler Topluluğu'na ait olarak fiber optik kablo üretimi yapan Hesfiber Fabrikası için Vakıflar Bankasının 30 milyon dolar bedelli ipoteği nedeniyle icra yoluyla satışa çıkartıldı.
    Hesfiber'in fabrika ve fabrikanın bulunduğu taşınmaz ile fabrikada yer alan 245 parça makine ve ekipman icra yoluyla satılacak. Kayseri 1.İcra ve İflas Müdürlüğünce satışa sunulan Fabrika için ilk satış 27 Aralık 2010 tarihinde yapılacak, ilk satışta alıcı bulunmaması halinde ikinci satış 6 Ocak 2011 de Kayseri 1.İcra Müdürlüğünde yapılacak.




    Hesfiber Fabrikası icra yolu satılıyor Yorumları